Abone Ol

Kızları kameraya çeken tacizci yakalandı, ama...

Zeytinburnu, Cevizlibağ'daki kız yurdunda kız öğrencileri dron (insansız hava aracı) ile çekim yaparak taciz ettiği öne sürülen büfe çalışanı M.E, Zeytinburnu Asayiş Büro ekiplerince yakalandı.

Kızları kameraya çeken tacizci yakalandı, ama...

M.E, emniyette taciz iddiasını reddetti. Dronun hafıza kartı incelenmek üzere İstanbul Siber Polisi'ne gönderildi.

Kız öğrencilerin şikayetleri üzerine harekete geçen Zeytinburnu Asayiş Büro ekipleri, dron ile kız yurdunda çekim yapan kişinin Cevizlibağ'da bir büfede çalıştığını belirledi. Kimliğinin belirlenmesinin ardından sabah saatlerinde Sultangazi'deki evine operasyon düzenlendi. Droncu M.E gözaltına alındı. Çekim yaptığı drona el konuldu. M.E emniyetteki ifadesinde, "Dronu hobi olarak satın aldım. O bölgede uçururken yurttaki kızların el salladıklarını gördüm.Hoşlarına gittiğini düşünerek o bölgede uçurmaya devam ettim. Kötü bir niyetim yoktu. Hoşlarına gittiğini düşündüğüm için uçurmaya devam ettim" dedi.

Dron hafıza kartı incelendi herhangi bir görüntüye rastlanmadı. Hafıza kartı incelenmek üzere İstanbul Siber Polisi'ne gönderildi. M.E emniyetteki sorgusunun ardından Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.

Buradaki işlemleri tamamlanan M.E. serbest bırakıldı.