Abone Ol

Kısmetse Olur'da şok itiraf!

Kısmetse Olur kızlarından Didem Delen ortaya çıkan ve üzerinde sadece havlu olan görüntüleri sebebiyle itiraflarda bulunmak zorunda kaldı.

Kısmetse Olur'da şok itiraf!

Didem Delen hakkında inanılmaz görüntüler çıktı. Kısmetse Olur kızı Didem Delen'in eskort kız olarak çalıştığı da öne sürüldü. Didem Delen bununla ilgili açıklama yaptı. Peki kimdir gerçekte Didem Delen o görüntüler neyin nesi! Didem Delen görüntüler eski sevgilisi tarafından sızdırıldığını ve internette yayıldığını söyledi. Kısmetse Olur’da yarışan Didem Delen kimdir?

DİDEM DELEN GÖRÜNTÜLER İTİRAFI

Kısmetse Olur evinde açıklama yapan Didem Delen 'rezalet bir durum' diyerek görüntülerle ilgili şu itiraflarda bulundu;
-Bazı resimler işte benimle alakalı eskiden tanıdığım bir kişi atmış. İki tane benimle çekildiği fotoğraflar diğerlerini de şoplayıp atmış. Demek ki bazı insanlar bazı şeyleri hazmedemiyor. Birini sevmek utanacağım bir şey değil. Biriyle yollarını ayırdığında karşı taraf erkekse bunu hazmedemiyor ve bu noktaya getiriyor. Ve bunu sana karşı kullanabilecek kadar da çirkinleşebiliyor.

REZALET BİR DURUM

-Eskiden çekilmiş görüntüler. Herkesin eskiden yaşadığı ilişkiler var. O kişiyle artık hiçbir şekilde ilişkim yok. Rezalet bir durum. Ben bu şekilde gündeme gelmek istemem. Ne hikmetse benim birinci olduğum ve yüzük takıldığı hafta yapılıyor. Birşeyler rant için yapıyor. Ben buna müsade etmeyeceğim dimdik ilişkimin ardında duracağım.

DİDEM DELEN KİMDİR?

Erkeğinin zeki ve eğlenceli olmasını isteyen 31 yaşındaki Didem Delen, "Yemek yapmayı da biliyorsa şahane olur' diyor. 'Ben seçilmem seçerim, birini beğenirsem alır giderim' diyecek kadar iddialı olan Didem Delen, Kısmetse Olur evinin dikkat çeken karakterlerinden.