Abone Ol

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti

Kısmetse Olur 3 Mayıs programında evdeki gerilim daha da arttı. Her gün bir sürprizin yaşandığı Kısmetse Olur evinde yine tartışmalar vardı.

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti

Kızlar tarafında son günlerde eve yeni giren Dilek’e karşı düzenlenen saldırı hız kazanırken dilek bahçede oturan kızların yanına gidip bu konuyu konuşmak istedi. Mehtap ve Melis’in başı çektiği Dilek’le ilgili dedikodu fırtınası Kısmetse olur evinde sorun yarattı. Dilek Mehtap ve Melis’in son konuşmaları üzerine onlarla tartışmaya girdi.

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti - Resim: 1Kısmetse Olur Seda Akgül'ün 20 yıl önceki haline bakın!

Olayın büyümesi üzerine sinirlenen Dilek’i kolundan tutup sakinleşmesi için içeri götüren Ayça oldu. İçeri girince ağlamaya başlayan Dilek’i teselli etmek yine Ayça’ya düştü.

Dilek’in zengin bir semtte oturup hizmetçi tutmuş olması Mehtap’ı sinirlendirirken, bunun dedikodusunu yapması Ayça ve Dany’yi de sinirlendirdi.

Bu tartışmayı duyan Dany doğru bahçeye gidip Mehtap’a hesap sormaya kalktı.

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti - Resim: 2Kısmetse Olur Dilek Demircan kimdir?

Sinirlenen Dany, Mehtap’a “Sen kimsin ki Dilek’i sorguluyorsun, o, ben sordum diye bütün hikayesini anlattı, yoksa kendi kendine anlatmadı, sen bunu nasıl sorgularsın” diyerek Mehtap’a yüklendi. Sonrasında Dilek’in yanına giden Mehtap onunla konuşmaya çalıştı.

Kısmetse Olur erkekler tarafında ise genel sohbetler dışında Kısmetse Olur evinde çok fazla bir şey yaşanmadı. Erkekler tarafındaki en ilginç gelişme ise eve yeni giren Batuhan Terzi’nin, diğer Batuhan’dan ayrılan Ayça’yı kırmızı odaya çağırması oldu.

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti - Resim: 3Kısmetse Olur Daniela Grajdeanu kimdir?

Ayça’yı tanımak istediğini söyleyen Batuhan’a bakalım Ayça’nın cevabı ne olacak?

Bu durum karşısında diğer Batuhan’ın ne yapacağı merak edilirken, Batuhan bu olayı gayet sakin karşılayarak büyük bir tepki vermedi. Ayça’nın başka bir tarafla ilgilenmesini fırsat olarak değerlendirdiğini söyleyen Batuhan “İnşallah Ayça biriyle tanışır da ben de kurtulurum” diyerek olayı geçiştirmeye çalıştı.

Kısmetse Olur'da Mehtap ve Melis ortak düşman Dilek'e karşı birleşti - Resim: 4Kısmetse Olur'a Mehtap'ın gözyaşları damgasını vurdu.. Magazin haberleri

Kısmetse Olur evinde eve yeni giren Batuhan’ın yaptığı dansa kızlarda katıldı. Dans konusunda bilgili olduğu gözlenen Batuhan ilginç hareketler yaparken kızların da bu şova katılması sonucu gup halinde dans gösterisi ortaya çıktı.

Eser Cansel ilişkisi garip bir hal alırken devamlı bir şeyler çıkartmaları ve bununla ön plana çıkmaya çalışmaları gözlerden kaçmadı. Ayrıldılar mı barışıklar mı belli olmayan ilişki sırf şov amacıyla yapılmış gibi görünüyor. Bu durum Melis’in de gözünden kaçmamış olacak ki, bu ikiliyi haftanın birincisi olup para kazanmak için davranan bir ikili olarak gördüğünü söyledi.

Devamlı herşeyin değiştiği Kısmetse Olur evinde bakalım bundan sonra neler olacak?