Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur evinde en son kim elendi? Kısmetse Olur eleme gecesi 7 Şubat Pazar günü bu sorunun yanıtı vermek için Kanal D ekranlarına geldi.

Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi ve eve yeni gelen yarışmacı kim olacak sorusu Kanal D ekranlarında cevap buldu. Kısmetse Olur haftanın elemesinde Gözde Deniz evden giden isim olacak iddiaları doğru çıktı ve Kısmetse Olur'a veda eden isim Gözde oldu.

Kısmetse Olur evinde koruma altına alınan gelin adayı SMS oylaması sonucunda bir sürprizle Nur Erkoç oldu. Damat adaylarından ise Murat geçen hafta olduğu gibi bu hafta da koruma altındaydı. Eleme akşamı ise Adnan ve Mehtap yarışmacı arkadaşları tarafından koruma altına alınan isimlerdi.

Kısmetse Olur eleme gecesine Melis ve Semih'in şiddetli tartışmaları damgasını vurdu.

Kısmetse Olur'da kim elendi? - Resim: 1Kısmetse Olur yeni gelin adayı Gözde Deniz kimdir?

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ? GÖZDE DENİZ Mİ?

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde kim elendi belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde oldu.

Eleme sistemi nedeniyle damat adayları arasında ismi en çok yazılan Semih dokunulmazlık oylamasını ve 10 bin lirayı damatlar evinden Murat'ın kazanması sayesinde elenmekten kurtuldu.

Gözde'nin elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.

KISMETSE OLUR'UN YENİ GELİN ADAYI HAZAL KİMDİR?
Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 7 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan bölümünde elenen ve eve yeni girecek olan isim belli oldu.

Yapılan oylama sonucunda eve veda eden isim gelin adayları arasından Gözde olurken elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Hazal Atabek oldu.

Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Hazal damat adayları tarafından cesur, sempatik ve pozitif olarak değerlendirildi. Hazal ayrıca açık açık ailesinin de onayıyla sadece Emre için Kısmetse Olur'a katıldığını açıkladı.

22 yaşında olduğunu belirten Hazal, işletmeci, aslen Ankaralı ama İstanbul'da yaşıyor.