Abone Ol

Kısmetse Olur'da kim elendi? Peki yerine gelen Merve Kovancı kimdir?

Kısmetse Olur 15 Ocak finalinde kim elendi belli oldu. Peki Gizem Çukurbağı'nın elendiği Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Merve Kovancı kimdir, aslen nereli?

Kısmetse Olur'da kim elendi? Peki yerine gelen Merve Kovancı kimdir?

Kısmetse Olur evinde Gökhan Sara'nın elenmesinin ardından Sibel Akbulut evden gitmek istediğini söylemişti. Bu hafta da erkekler evine giden Sibel Akbulut bu hafta kendisini elemelerini istedi. Peki bu isteği kabul oldu mu? Sibel Akbulut 15 ocak pazar günü Kısmetse Olur evinden elenecek mi?

Bu sorunun yanıtını vererek başlayalım. Elbetteki ki erkekler evi yapımın dediğini yaptı. Yani Sibel Akbulut'a dokunamadılar. Eleyin beni dese de Sibel'i elemeye hiçbiri cesaret edemedi.

GELİNLER EVİNDEN GİZEM ÇUKURBAĞI ELENDİ
Kısmetse Olur 15 ocak elemesinde eve veda eden isim gelinler evinden oldu. Gizem Çukurbağı damat adaylarının oy çokluğu evden elendi. 27 yaşındaki Gizem Çukurbağı'nın mesleği stilistlikti.. Eleme adayı olan Barış Gülbetekin ise son andaki sürprizle kurtuldu ve evde kalmayı başardı.

YENİ GELEN MERVE KOVANCI KİMDİR?
Kısmetse Olur evine yeni gelen Merve Kovancı 23 yaşında. İstanbul'dan eve gelen Merve Kovancı sanat tarihi mezunu. Gayrimenkul danışmanlığı yapan Merve Kovancı şu anda çalışmadığını söyledi. Merve Kovancı kime talihli olarak geldiğini de açıkladı.

Kısmetse Olur'da kim elendi? Peki yerine gelen Merve Kovancı kimdir? - Resim: 1

Kısmetse Olur evine yeni gelen Merve Kovancı 23 yaşında. İstanbul'dan eve gelen Merve Kovancı sanat tarihi mezunu. Gayrimenkul danışmanlığı yapan Merve Kovancı şu anda çalışmadığını söyledi. Merve Kovancı kime talihli olarak geldiğini de açıkladı. Kartlarını açık oynayan Merve Kovancı, 3 yıllık bir ilişkisini bitirdiğini söyledi. Boğa burcu olan Merve Kovancı, baba tarafından aslen Eskişehirli anne tarafından ise Selanik kökenli. Merve Kovancı damat adayının temiz ve titiz olmasını istedi. İlişkisi olan damat adayı ile ilgilenmediğini söyleyen Merve Kovancı kendini doğa aşığı olarak niteledi. Merve Kovancı,