Abone Ol

Kısmetse Olur'da flaş gelişme! Bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur yayın saati neden değişti?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusu bu akşam cevap bulacak. Kısmetse Olur'da adaylar kıyasıya bir rekabete girecek. Kısmetse Olur'da kimin elendiğinin belli olacağı finalinin yayın saatinde değişikliğe gidildi.

Kısmetse Olur'da flaş gelişme! Saati değişti

Kısmetse Olur bu akşam 20:00'da itibaren Kanal D ekranlarında olacak.

Kısmetse Olur'da büyük heyecan için geri sayım başladı. Kısmetse Olur eleme gecesinde çok şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak. Ayça ve Batu ödül yemeğinde barışacak mı? Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? Kısmetse Olur final bölümü ile Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de..

Kısmetse Olur'da flaş gelişme! Bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur yayın saati neden değişti? - Resim: 1Kısmetse Olur kim elendi 1 Mayıs haftanın finali

Kısmetse Olur evinde eleme haftasına girilirken şoke eden olaylar yaşandı. Olan bitenleri izledikten sonra Ayça'yla konuşup ondan af dileyen Batu, yaşattıklarından dolayı pişman olduğunu söyledi! Batu'nun pişmanlığı Ayça'nın fikrini değiştirecek mi?

Ödül yemeğinde beklenmedik gelişme! Ayça ve Batu barışıyor mu? Eser ve Cansel aşkı sahte mi? Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.15'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR HALK OYLAMASI 164. BÖLÜM FRAGMANI

Kısmetse Olur'da flaş gelişme! Bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur yayın saati neden değişti? - Resim: 2Kısmetse Olur evinin korkulu rüyası Melis

Cansel ve Eser arasında beklenmeyen olaylar gelişiyor! Cansel ve Eser, hararetli geçen konuşmalar sonrası oylamada yazacakları ismi netleştirdi! Kısmetse Olur 30.Haftanın Final bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 30. HAFTANIN FİNALİ

Kanal D'nin en çok izlenen yapımlarından birisi olan Kısmetse Olur'da heyecanlı dakikalar yaşanıyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da sürpriz bir açıklama yapılacak. Melis'in Batuhan ile ilgili yaptığı açıklama herkesi şaşırtacak. Kısmetse Olur yeni bölüm detayları haberimizde.

Kısmetse Olur'da flaş gelişme! Bu akşam kim elenecek? Kısmetse Olur yayın saati neden değişti? - Resim: 3Kısmetse Olur Dilek Demircan kimdir?

Batu, Dilek'in karakterini beğendiğini söyleyince tüm adaylar öyle bir yakıştırma yapıyor ki... Batu ve Dilek arasında yeni bir aşk doğabilir mi?

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Kısmetse Olur 29. haftanın finali ile ekranlara geldi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Kısmetse Olur'da bu hafta şaşırtan gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur'da yapılan oylama sonucu evde en çok ismi çıkanlar Batuhan ve Cansu oldu. 10 Bin TL'lik çeki kazanan ve evi koruma altına alan Tankut oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Cansu elendi. Kısmetse Olur evine giren Aycan Tunç'un açıklamaları ise izleyenleri şaşırttı.