Abone Ol

Kısmetse Olur'da elenecek isim sızdı mı?

Kısmetse Olur evinde 14 Şubat pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı belli olacak. Ancak daha yayın yapılmadan Boğaçhan Tuzcu Kısmetse Olur evinden elendi iddiaları ortaya atıldı.

Kısmetse Olur'da elenecek isim sızdı mı?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme öncesi koruma altına alınan isimler belli oldu. Bu hafta Kısmetse Olur'da koruma altına alınan isimler Ayça ve Semih oldu.

Bu hafta Kısmetse Olur'da SMS oylaması sonucunda koruma alan gelin adayı Ayça Ekin Beğen oldu. Damat adaylarından ise Semih Öztürk oldu.

Kısmetse Olur evinde bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını verecek eleme 14 Şubat pazar gecesi yapılacak.

14 ŞUBAT KISMETSE OLUR KİM ELENECEK?
Sosyal medyaya düşen bilgilere göre bu hafta kısmetse olur evinden Nur Erkoç elenecek. Kısmetse Olur 14 Şubat eleme gecesinde iddialara göre haftanın kazananı Ayça Ekin Beğen olacak. Kısmetse Olur Ayça 10 bin liralık ödülün sahibi olacak ve Boğaçhan'ı evden gönderecek.

Kısmetse Olur'da elenecek isim sızdı mı? - Resim: 1Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı?

GEÇEN HAFTA GÖZDE DENİZ ELENMİŞTİ

Kısmetse Olur’un geçen hafta yapılan final bölümünde eve gelin adaylarından Gözde Deniz veda etmişti. Gözde’nin elenmesinin ardından eve yeni gelin adayı Hazal gelmişti. Hazal eve gelir gelmez ailesinin de onayını alarak damat adaylarından Emre’yi tanımak için geldiğini sile getirmişti. Ancak bu durum Ayça’nın hiç hoşuna gitmedi. Emre ile önceden birbirlerini tanımaya çalışan, ancak anlaşamayarak ayrılan ve hala daha Emre’ye aşık olan Ayça, tüm hafta boyunca Hazal’ ın Emre’ye hazırladığı yemekleri sabote etmiş, onların arasını bozmaya çalışmıştı. Ancak Hazal Ayça’nın tüm sabotelerine rağmen Emre ile yakınlık kurmaya çalışıyor.

Kısmetse Olur'da elenecek isim sızdı mı? - Resim: 2Kısmetse Olur'da Ceyda'nın eski sevgilisiyle çektiği klip şoke etti

KISMETSE OLUR KİM ELENECEK AYÇA MESAJI VERDİ
Ayça, oylama sırasında ismini yazdığı kişiye açık açık:

“Sanma ki herkes kalıcı, bir gün sen de gideceksin.” diyerek göz dağı veriyor. Ayça Emre’ nin mi yoksa başka bir kişinin mi gitmesini istiyor? Mehtap’ın biricik aşkı Murat ise: “Senin bizim ilişkimize zarar vereceğini düşünüyorum. Aynı zamanda Mehtap’ a da zarar vereceksin.” diyerek birinin ismini yazıyor. Murat’ın ilişkisine açık tehdit olarak gördüğü bu ismin kim olduğu merak konusu. Semih ise,“Geldiğimden beri beni yazıyorsun. Next mext yapıyorsun ya, al sana next.” diyerek karşı atak yapıyor. Kısmetse Olur’un bu haftaki finali çok ses getirecek gibi görünüyor. Herkes eteğindeki taşları dökecek. Gizli saklı hiç bir şey kalmayacak. Eve veda eden isim kim olacak. Biten İlişkiler olacak mı? Yoksa sevenler ayrılacak mı? Bunların cevaplarını Kısmetse Olur’un Pazar günkü final gecesi yayınında öğreneceğiz.