Abone Ol

Kısmetse Olur'da dün kimler elendi? Şoke eden isimler!

Kısmetse Olur'da dün eleme heyecanı yaşandı. Merakla beklenen soru ise Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? olmuştu. Ayça ve Semih bu haftanın elenen isimleri olunca ortalık karıştı. İşte Kısmetse Olur'da yaşananlar...

Kısmetse Olur'da dün kimler elendi? Şoke eden isimler!

Birbirinden iddialı 8 kadın ve 8 erkek Yarışmacısı ile hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Kısmetse Olur adlı programın büyük eleme gecesi dün akşam ekrana geldi. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Kanal D'nin sevilen programı Kısmetse Olur'da nefesleri kesen bir eleme akşamı yaşandı. Kısmetse Olur'da Ayça ve Semih elenmeleri için en çok oyu alan iki isim oldu. Evden iki kişinin eleneceği öğrenilince evde büyük hüzün yaşandı. Ayça ve Semih bu haftanın elenen isimleri oldu.

Kısmetse Olur'da kimin elendiği açıklandı. Kanal D'nin reyting rekorları kıran programı Kısmetse Olur eleme akşamında büyük heyecan vardı. Ayça ve Semih elenmeleri için en çok oyu alan adaylar oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta iki kişi elenince iki isim de yarışmaya veda etti.


KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİMLER ELENDİ?

Geçen hafta Kısmetse Olur evinde haftanın biricisi Daniela ile Tankut Denker oldu. Elenen isim Onur Tezel oldu. Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Ali Serhat Doğru oldu.

Damat adayları evinde elenmesi istenen Onur, gelin adayları listesinde elenmesi istenen isin Mehtap oldu. Daniela 10 bin TL'lik ödülün sahibi olarak Mehtap evde kaldı ve Onur Tezel elendi.

Kısmetse Olur'da dün kimler elendi? Şoke eden isimler! - Resim: 1

KISMETSE OLUR SEMİH KURTULMUŞ KİMDİR?

Semih Kurtulmuş, 24 yaşında Çorlu doğumludur. Çorlu ilinden olan Semih Kurtulmuş, lise mezunu ve Çorlu'da yaşıyor. 1.88 boyunda olan Kurtulmuş, balık burcu olan Semih'in en sevdiği hayvan köpekmiş. Semih, Çorlu'da bir giyim mağazası sahibi olması nedeniyle tarzına ve giyimine özen gösteriyormuş. Grileşmiş saçları ile dikkat çeken Semih Kurtulmuş ilk günden Melis Buse'nin radarına takılmıştı. Daha sonra, gelin adayı Nur ile romantik anlar yaşamıştı.

İşte Kısmetse Olur yarışmacıların aldıkları maaşlar;

GELİNLER EVİ YARIŞMACILARININ MAAŞLARI

Ayça Beğen 7 bin 500 TL
Cansel Çördük 6 bin TL
Mehtap Taşkıran 5 bin TL
Melis Buse Betkayan 5 Bin TL
Hazal Atabek 4 bin TL
Cansu 2 bin 500 TL
Seray 2 bin TL
Elenmeden önce Nur Erkç da 7 bin 500 lira alıyordu.

DAMATLAR EVİ MAAŞLARI

Eser West 7 bin 500 TL
Emre Ubeyli 5 bin TL
Adnan Kızıltaş 5 bin TL
Semih Kurtulmuş 4 bin TL
Batuhan Cimilli 4 bin TL
Murat Özbakan 3 bin TL
Tankut Denker 3 bin TL
Emre Gül 2 bin TL

internethaber