Abone Ol

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. Kısmetse Olur 32. haftanın finalinde hem damat adaylarından hem de gelin adaylarından isimler yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

32. haftanın birincileri Emre ve Hazal olurken Kısmetse Olur'da Batuhan Terzi ve Aycan Tunç elendi. İşte Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar..

Kısmetse Olur 32. Haftanın finalinde kimler elendi? Dün akşam yapılan finalgecesinde Kısmetse Olur'da iki kişi elendi. Halk oylamasında Emre ve Hazal birinci oldu. Kısmetse Olur evine veda eden isimler ise Batuhan Terzi ve Aycan Tunç oldu.

Kısmetse Olur 32. hafta finali fragman

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri evlilik hazırlıklarına başlayan Emre Ubeyli ve Hazal Atabek oldu. Emre bekarlığa veda partisi verdikten sonra bu birincilikle keyif buldu. Kısmetse Olur evinde asıl bomba elenenlerden çok geri dönenler oldu. Zira erkekler evine Erdem Dalfidan gelinler evine da Ceyda Kırıcı dönüş yaptı.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da elenen isim belli oldu... Artık hem gelinler hem de damatlar evinden birer isim eleniyor. Birinci olarak 10 bin liralık çeki alan damat ya da gelin adayı o hafta evi koruma altına alamıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta Damatlar evinden Murat Özbakan elendi. Gelinler evinden elenen isim ise Dilek Demircan oldu. Damat adaylarının oyları ile elenen Dilek Demircan'ın haftanın son gününde daha önce evlenip boşanmış olduğu ortaya çıkmıştı.

KISMETSE OLUR'A NUR ERKOÇ GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur evine bu hafta yeni gelen damat adayı kadar Nur Erkoç'un dönüşü damgasını vurdu.Hayli geniş bir fan kitlesine sahip olan Nur Erkoç, Dilek Demircan'ın elenmesiyle birlikte eve dönen isim oldu. Nur Erkoç hem gelinler hem damatlar evinde sevinçle karşılanacak.

KISMETSE OLUR'DA ESER ve CANSEL HAFTANIN BİRİNCİLERİ

Kısmetse Olur evinde haftanın birincileri erkekler evinden Eser West gelinler evinden Cansel Çördük oldu. İkili başbaşa yemeğe gittiler.

DANIELA’DAN CANES ÇİFTİNE AĞIR SÖZLER

Eleme gecesi Danieal şok bir çıkış yaparak Cansel ve Eser çiftinin ilişkilerinin kabak tadı verdiğini söylerken Emre ise ikilinin çok tehlikeli insanlar olduğunu belirtiyor. Bu sözlerin ardından Eser “Beni kötü göstermeye çalışmanı sizin karakterinizi belli eder” diyerek cevap veriyor.
Kısmetse Olur’un 31. hafta finalini saat tam 20.00’de izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Eser ve Cansel ilişkisindeki şok gelişme evde büyük bir yankı uyandırıyor! Kısmetse Olur Halk Oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de! Eser, Cansel'e yeniden evlenme teklif ediyor!

YENİ GELEN BATUHAN TERZİ KİMDİR?

Kısmetse Olur evine Emre Gül elendikten sonra gelen isim Batuhan Terzi oldu. Peki kimdir Batuhan Terzi ve kime talip? Batuhan Terzi talip olduğu adayların isimlerini açıklamayacak. Kısmetse Olur evinden ilgi göstereceği iki gelin adayına daha sonra bildirecek.

19 Haziran 1987 doğumlu olan Batuhan Terzi 75 kilo ağırlığında fit bir bedene sahip. 1.86 boyunda olan Batuhan Terzi'nin asıl memleketi ise Ankara...