Abone Ol

Kısmetse Olur'da 30 Ekim'de kim elenecek? O isimler ifşa oldu

Kısmetse Olur evinden kimin eleneceği belli oldu. 30 Ekim Pazar günü yayınlanacak Kismetse Olur haftanın finali detayları yine günler öncesinden internete sızdı.

Kısmetse Olur'da 30 Ekim'de kim elenecek? O isimler ifşa oldu

Kısmetse Olur 30 Ekim Pazar günü yapılacak haftanın finali ifşa oldu. İşte 30 Ekim Pazar haftanın finalinde eve veda edecek olan isim...

KISMETSE OLUR 30 EKİM PAZAR KİM ELENECEK?

Kısmetse Olur evinde öncelikle Rabia ve Gökhan barışıyor. Artık Kısmetse Olur evinde adaylar birey olarak ödül almayacaklar. Bu hafta iki çift birinci olacaklar. Bunlar Adnan - Didem ve Hazal - Semih çifti olacak. Büyük ödül ise bu iki çift arasında paylaştırılacak.

Bu hafta ödül yemeğine Adnan ile Didem çiftinin çıkması beklenirken son bir sürpriz olarak ise Gamze ile Şahin çiftinin de çıkması bekleniyor.

Bu hafta elenen kişi damatlar evinden oluyor. Kısmetse Olur evine 30 Ekim Pazar haftanın finalinde damat adaylarından Onur Demirbaş veda edecek. Onun yerine gelecek olan damat adayının ise Amasyalı bir yarışmacı olan Okan isminde birinin olacağı şimdilik gelen son iddialar arasında yer alıyor.

Kısmetse Olur 30 Ekim haftanın finalinde elenecek isim haber kaynaklarında  yayınlanmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, Kanal D ekranlarının hafta içi kuşağında yer alan ve bu sıralar kavgaları ve aşıklar arasındaki sorunları ile konuşulan evlendirme yarışmasından evden çıkacak şok isimlerden fazla, eve girecek yeni isimler sıklıkla merak edilmekte.

Bu hafta ekranlara gelen bölümlerde en konuşulan kişi yine Gökhan olmuşken, Ayça'nın Gökhan'a hediyesi üzerine diğer taliplerinin deliye dönmesi ve birbirlerine girmesi de çok konuşuldu. Geçtiğimiz haftalarda aralarında çıkan Aykut kavgası sebebiyle ayrılan Rabia - Gökhan çiftinin bu haftaki yakınlaşması gündeme oturdu. Ayça'nın durumdan rahatsızlığı da aşikar.

KISMETSE OLUR'DA GEÇEN HAFTA OLANLAR

Bilindiği gibi Kısmetse Olur yarışmasında 22 Ekim 2016 Cumartesi gecesi Didem halk oylamasında birinci oldu.  Bu hafta 23 Ekim Pazar gecesi Kısmetse Olur evine veda eden isim açıklandı. Leyla'nn geçtiğimiz hafta elenmesi akabinde buhafta da damat adaylarının en yaşlısı Suat Tümer eve veda etti. (yenitürkhaber)