Abone Ol

Kısmetse Olur Ünal Taylı kimdir?

Kısmetse Olur Ünal Taylı, programın bugünkü bölümüne damga vuran isimlerden biri oldu.

Kısmetse Olur Ünal Taylı kimdir?

Eve dahil olduğu ilk günden beri ders çıkışları ve tarzıyla dikkat çeken Ünal Taylı'nın gözyaşlarına boğulması şaşırttı. Peki, Şık giyim tarzıyla dikkat çeken Kısmetse Olur Ünal kimdir? Kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!
Ünal Taylı, Kısmetse Olur’un tarzıyla dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Tanıma yolunda olduğu gelin adayının tavırlarına daha fazla dayanamayan damat adayının gözyaşlarına boğulması ve evden gitmek istemesi, başından beri sert bir çizgi çizen Ünal Taylı’nın özel yaşamını gündeme getirdi. Peki, Kısmetse Olur Ünal kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!
Kısmetse Olur evinin yeni damat adaylarından olan Ünal Taylı, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şık giyim tarzıyla dikkat çeken Ünal Taylı, "İtalyan Kesim Türk Erkeği" sloganıyla yola çıkarak hazırladığı kendi tasarımı olan kıyafetleri piyasaya sürmüş ve kendi adını taşıyan bir erkek giyim mağazası açmıştır. Aynı zamanda ünlü isimlere de stil danışmanlığı yapan damat adayı, sosyal medya hesabı üzerinden ünlü isimlerle çektirdiği fotoğraflarıyla dikkat çekiyor. Evdeki adayların bazılarını programdan önce de tanıyan Ünal Taylı, özellikle Gökhan Sara ile yakın arkadaş. Instagram hesabında Ünal Taylı ve Gökhan Sara'nın birlikte çekilmiş birçok fotoğrafı bulunuyor.