Abone Ol

Kısmetse Olur kim elendi sızdı, eve kim geldi? 25 Eylül haftanın finali

Kısmetse Olur yarışmasında heyecan yine bir haftanın finali ile devam ediyor. Bu hafta yine gelin ve damat adaylarından biri eve veda etmek zorunda kalacak. Kısmetse Olur’da bu hafta kim elenecek? Tüm detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur kim elendi sızdı, eve kim geldi?

Kısmetse Olur 25 Eylül haftanın finalinde olay var. Kısmetse Olur haftanın finalinde yine eleme heyecanı yaşanacak. Kısmetse Olur haftanın finali yine internete sızdı.

YeniTurkHaber.com farkı ile Kısmetse Olur yarışmasından elenecek olan yarışmacıları 1 hafta önceden öğrenme şansına sahip olacaksınız. 25 Eylül 2016 Pazar gecesi saat 23.30'da başlayacak olan Kısmetse Olur haftanın finalinde ise yine birbirinden ilginç anlar yaşanacak.

KISMETSE OLUR 25 EYLÜL 2016 KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Kısmetse Olur'da bu hafta birinciler Adnan Kızıltaş ile Hazal Babalık olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur'da sadece bir yarışmacı elenecek. O da gelinler evinden Deniz Bozkurt olacak. Kral ve Kraliçe ise olmayacak. Dokunulmazlık alacak olanlar ise Gökhan Sara ve Didem Delen olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında büyük bir sürprizin yaşanması bekleniyor. Evden elenecek olan gelin adayı Deniz Bozkurt'un yerine geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Beğen'in gelmesi bekleniyor.