Abone Ol

Kısmetse Olur Kemal kimdir Tuğçe Ergişi'nin eski nişanlısı...

Kısmetse Olur evinden Barış ve Gamze elendi. Peki yeni gelen Kemal ve Tuğçe kimdir? Kemal hakkında bomba bir iddia var. Tuğçe Ergişi'nin eski nişanlısı olduğu söyleniyor.

Kısmetse Olur Kemal kimdir Tuğçe Ergişi'nin eski nişanlısı...

Kısmetse Olur'da bu hafta Barış ve Gamze Taşkın elendi ve onların yerine eve 2 yeni isim birden girdi. Bunlardan biri damat adayı Kemal diğeri de gelin adayı Tuğçe oldu. Yeni gelen damat adayı Kemal hakkında bomba bir bilgi var. Evde Tankut ile flört eden Tuğçe Ergişi'nin eski nişanlısı olduğu ortaya çıkacak.

Kısmetse Olur haftanın finalindeki oylamada birinciler Sibel ve Gökhan Sara olurken, koruma altına alınan isimler Onur ile Aycan olarak duyuruldu. 5 Şubat elemesinde kızlar evi elenmesi için Barış ismini çıkarırken gelinler evi de Gamze'nin adını verdi. Barış ve Gamze bu hafta elenen isimlerdi.

Kısmetse Olur evine elenen isimlerin yerine yeni gelenler ise bomba. Tuğçe ve Kemal isimli gelin ve damat adayı eve girince hayli hareketlilik olacak. Özellikle de evde bulunun Tuğçe Ergişi cephesinde Kemal'in boy göstermesi ile şok yaşanacak. Zira Kemal, Tuğçe Ergişi'nin eski nişanlısı. Tuğçe Ergişi İşte Benim Stilim yarışmasından nişanlısı yüzünden ayrılmıştı. Nişanlısı kıskançlık krizlerine girdiği için Tuğçe Ergişi ağlayarak yarışmaya veda etmişti. Tuğçe Ergişi ile eski kıskanç nişanlısı Kemal'in aynı evlilik programında biraraya gelmesi krizlere sebep olabilir.