Abone Ol

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı?

MEDYAFARESİ ÖZEL- Kısmetse Olur'da yeni gelin adaylarından biri olan Hazal Atabek hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı?

Elif Ünsal/Medyafaresi.com

Geçtiğimiz hafta Gözde'nin elenmesiyle eve giren Hazal Atabek, sadece Emre için o evde olduğunu eğer Emre olmazsa evden elenmek istediğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Geçtiğimiz günlerde talip olarak geldiği Emre ile zaten aşk yaşadığı iddia edilen Hazal hakkında bu defa Kısmetse Olur yarışmacılarından bir iddia geldi.

Emre'nin tartışmalı aşkı Ayça, Hazal'a neden İdo Tatlıses ile fotoğraf paylaştığını sordu. Gelin adayları da Hazal'ın İdo Tatlıses'le aşk yaşadığını iddia ederken Hazal ise "Canım arkadaşım İdo'ya selamlar" diyerek arkadaş olduklarını söyledi.

Fotoğrafı Demet Akalın'ın paylaştığını söyleyen adaylar Hazal'a "Demet Akalın'ı tanıyor musun?" diye sorunca Hazal "Hayır tanımıyorum ama İdo çok yakın arkadaşım" diyerek iddiaları reddetti.

Demet Akalın'ın paylaştığı fotoğrafın ise kaldırıldığı görüldü.

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı? - Resim: 1Kısmetse Olur'da Ceyda'nın eski sevgilisiyle çektiği klip şoke etti

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı? - Resim: 2Kısmetse Olur'un yeni adayı Emre'nin eski sevgilisi mi?

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı? - Resim: 3Kısmetse Olur'un düşman başına gelin adayı: Melis

Kısmetse Olur Hazal, İdo Tatlıses'le aşk mı yaşadı? - Resim: 4Kısmetse Olur evinin korkulu rüyası Melis