Abone Ol

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu )

Kısmetse Olur 26 Haziran 38. Hafta final gecesi neler oldu, kim elendi? Kısmetse Olur Halk Oylamasında gelin adaylarından Nur birinci oldu. Damat adaylarından ise Batu haftanın birincisi oldu.

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da büyük sürpriz)

Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtını bekleyenlere bu hafta büyük bir sürpriz vardı.Kısmetse Olur'ur 25 Haziran Cumartesi günü yayınlanan bölümünde halk oylaması yapıldı.

Kısmetse Olur Halk Oylamasında gelin adaylarından Nur birinci oldu. Damat adaylarından ise Batu haftanın birincisi oldu. Nur ve Batu 10 bin lira ödülün sahibi oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta eleme yapılmadı.

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu ) - Resim: 1Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi!

Kısmetse Olur’un  Pazar günü yayımlanan programda 38. hafta eleme yapılmadı. Evde  Sevilen pop sanatçısı Hande Yener’in konuk olarak katıldığı programda  eğlenceli dakikalar yaşandı. Peki Kısmetse Olur’da kim elendi eve kim geldi? soruları bu hafta eleme yapılmamasından dolayı yanıtsız kaldı.

Kanal D’nin her gün yayınlanan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un 38. hafta finali yarın akşam yayınlanacak. Kısmetse Olur finaline ise Türk pop müziğinin ünlü ismi Hande Yener konuk oluyor. Gelin ve damatadayları felekten bir gün geçiriyor.

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu ) - Resim: 2Kısmetse Olur gelinlerinin pislikleri ifşa oldu!

“BEN BURADAN BİRİNİ SEÇMEYE GELDİM”

Evde şarkıları ve şovlarının yanı sıra adaylarla sohbet de eden Hande Yener; kendisine yöneltilen bir sorunun ardından “İlk videoya çok iyi tepki geldi. O yüzden şimdi ikinci videoya ben buradan birini seçmeye geldim dermişim” diyerek şakalaşıyor. Öte yandan Mehtap hakkında da bilgi sahibi olan Yener, ona da “Bak kızdırdım Mehtap’ı korkuyorum” diyerek takılıyor.

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu ) - Resim: 3Kısmetse Olur evine polis baskını! Ceyda her şeyi anlattı!

ESER ÇOK ÇEKTİRDİ BİZE

Hande Yener geçen günlerde klibinde rol alan Eser West’e de takılmayı ihmal etmiyor. Yener Eser için “O gün bize çok çektirdi. Yok havyar isterim yok şunu isterim” diyerek espri yapıyor.

KISMETSE OLUR 212. BÖLÜM HALK OYLAMASI FRAGMANI

Adnan'ın sürpriz bir şekilde eve dönüşü tüm damat adaylarını sevindiriyor!
Nur, Batu'nun Hande ile çıktığı geziden rahatsız oluyor! Kısmetse Olur halk oylaması bölümüyle Cumartesi 23.45'te Kanal D'de!

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu ) - Resim: 4Kısmetse Olur'da Hande ve Ali arasında aşk rüzgarları mı esiyor?

KISMETSE OLUR 38. HAFTANIN FİNALİNDE HANDE YENER SÜRPRİZİ

Kısmetse Olur'da Hande Yener sürprizi! Ünlü popçu Kısmetse Olur evinde eğlenceli anlar yaşatıyor!
Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA GONG ÇALDI

Kısmetse Olur’ un geçtiğimiz haftalarda elenen damat adayı Tankut,  eve geri döndü. Tankut’un geri dönüşü ile tüm adaylar büyük bir şaşkınlık yaşarken bu dönüşe en çok sevinen Daniela oldu.

Kısmetse Olur evinde kim elendi? (Kısmetse Olur'da 38. Hafta final gecesinde kim birinci oldu ) - Resim: 5Kısmetse Olur'da Mehtap'ı rezil eden şaka

Yarışmacılar henüz Tankut’un sevincini yaşarken, asıl büyük sürpriz ise programın sunucusu Seda Akgül’den geldi. Programın en başından beri büyük bir heyecan ve merakla beklenen Gong çaldı.

Gong’un çalınmasıyla birlikte Kısmetse Olur evinde bundan böyle eleme yapılmayacak. İzleyicilerden gelen sms’ lere göre belirlenen bir çift ise muhteşem bir düğün ile dünyaevine girecek.

KISMETSE OLUR'DA EN SON KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur'da haftanın birincileri Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli oldu. 10 bin liralık çeki Nur Erkoç aldığı için de elenen isim damatlar evinden çıktı. Ceyda Kırıcı'ya talip olarak gelen Turgay Tepe elenerek Kısmetse Olur evine veda etti.

Kuaför olan Turgay Tepe, Tankut Denker elendikten sonra eve dahil olmuştu. Gidişinin ardından da eve dönem isim Tankut oldu. Tankut Denker pazartesi günü eve giriş yapacak.