Abone Ol

Kısmetse Olur 22 Mayıs kim elendi? Cansel hamile mi?

Kısmetse olur evinden 22 Mayıs 2016 tarihinde kim elendi belli oldu. Ali Serhat Doğru yeni gelen aday. Kismetse Olur gelin adayı Cansel hamile mi Eser West ile sunucu kavga etti iddiası.

Kısmetse Olur 22 Mayıs kim elendi? Cansel hamile mi?

Kısmetse Olur'dan kim elendi sorusunun yanıtı bu hafta Onur Tezel olurken yeni gelen aday ise Ali Serhat Doğru oldu. Peki kimdir Ali Serhat Doğru, Cansel Çördük ile ilgili hamile dedikodusu gerçek mi?

Kısmetse Olur 22 Mayıs 2016 elemesinde gelin adaylarından Mehtap Taşkıran, damat adaylarından ise Onur Tezel ismi çıktı. Eleme sistemini değiştiren yapım ekibi Mehtap'ı ipten aldı.

10 bin liralık çeki Dainela kazanınca gelinler evi koruma altına alınmış sayıldı ve sadece Onur Tezel elendi.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN ALİ SERHAT DOĞRU KİMDİR?

Kısmetse Olur evine yeni gelen damat adayı Ali Serhat Doğru oldu. Peki kimdir yeni damat adayı Ali Serhat Doğru, Kısmetse olur evinden kime talip oldu?

Kısmetse Olur yeni damat adayı Emre Ubeyli'nin mahalle arkadaşı çıktı. Ankara'da büyüyen Eli Serhat Doğru aslen Giresunlu...

YENİ DAMAT ADAYI KİME TALİP?

Kısmetse Olur 22 Mayıs kim elendi? Cansel hamile mi? - Resim: 1

Henüz öğrenci olan Ali Serhat Doğru Siyaset Bilimi okuyor. 24 yaşında olan Ali Serhat Doğru , annesinin isteği üzerine Nur Erkoç'a talipli olarak geldi.

ESER WEST VE SEDA GÜLER KAVGASI CANSEL HAMİLE Mİ?

Kısmetse Olur evinin perde arkasında büyük olaylar olduğu konuşuluyor. Hamile olduğu iddiaları bulunan Cansel ve Eser West ile sunucu Seda Güler büyük bir kriz yaşıyor.

Eser ile sunucu Seda Güler eleme çekimi sırasında kavga ediyorlar. Eser West yayını terketmeye kalkıyor. Seda Güler 'Bu kokainmanlarla mı uğraşacağım" diyerek yapım ekibine bağırıyor.

TANKUT DENKER EVLENME TEKLİFİ


Kısmetse Olur evinde haftanın olayı ise Tankut Denker'in evlilik teklifi oldu.

Daniela'ya sürpriz hazırladı sıradışı bir şekilde evlenme teklif etti. Şaşırtmayı hedeflerken şaşıran taraf o oldu. Zira 'aşkım' sevgilim diyerek Tankut ile sevgili rolü oynayan Daniela 'Hazır değilim' diyerek teklifi kabul etmedi. İkilinin buna rağmen süren ilişkisi ise akıl almaz bir durum.

internethaber