Abone Ol

Kısmetse Olur 1 Ocak elemesi ne zaman kim elendi?

Kısmetse Olur 1 ocak 2017 elemesi neden ekrana gelmedi ? Kanal D yılbaşı dolayısıyla 'kim elendi' sorusunun yanıt bulduğu Kismetse Olur elemesini ne zaman yayınlayacak?

Kısmetse Olur 1 Ocak elemesi ne zaman kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren 1 Ocak elemesi ertelendi. Kanal D yayın akışında değişiklik yaptı. Yılbaşı dolayısıyla 2 Ocak'ta yayınlanması beklenen Kısmetse Olur elemesi Reina terör saldırısı sebebiyle yine ertelendi.

Kısmetse Olur'da elenen isim ise çoktan sızdı. Kısmetse Olur evinde 2 isim birden veda edecek. Bu isimlerden biri gelinler evinden diğeri erkekler evinden olacak. Kısmetse Olur erkekler evinden elenen isim damat adayı Kaan Türk olacak. Gelinler evinden veda eden aday da Öykü Ekinci. Kaan Türk ve Öykü Ekinci Kısmetse Olur evine en son giren isimlerdi. Her ikisi de reyting getirmeyince yapım eledi.

KISMETSE OLUR'DA GÖKHAN İFŞASI

Kısmetse Olur'da bu hafta Gökhan Sara ifşası krizi çıkartacak. Kısmetse Olur evine bir flaş bellekte görüntü gelecek. İşte bomba o görüntüler. Zira içinden Gökhan Sara'nın çapkınlık görüntüleri dökülecek. Bu görüntüler Gökhan'ın Rabia ile birlikte olduğu dönemden. Rabia'yı aldattığı kişi ise hayli tanıdık.

DERYA ŞİRECİ KİMDİR GÖKHAN SARA İLE GÖRÜNTÜLERİ

Kısmetse Olur ekibinden sızan haberlere göre Gökhan Sara'nın Rabia'yı aldattığı kişi Fenomen yarışması ile tanınan Derya Şireci oldu. Flaş bellekten çıkan görüntülerde Gökhan Sara ve Derya Şireci'nin hayli samimi ve özel pozları olduğu söyleniyor.

Televizyon izleyicileri için Derya Şireci ismi hayli tanıdık. Zira daha önce Fenomen isimli TV8 yarışmasında ekranlardaydı. 1992 İstanbul doğumlu olan Derya Şireci çocukluğunu Antalya'da geçirmiş. Finans danışmanı olan Derya Şireci Fenomen yarışmasında sivrilikleri ile öne çıkmıştı.

Kısmetse Olur 1 Ocak elemesi ne zaman kim elendi? - Resim: 1