Abone Ol

Kış Güneşi'nin 100 bin liralık defile sahnesi

‘Kış Güneşi’ dizisinin defile sahnesi için ünlü mankenler, Erol Albayrak tasarımları ile podyuma çıktı. Koreografisini Uğurkan Erez’in üstlendiği ve 12 saatte çekilen defile sahnesi için 100 bin lira harcandı.

Kış Güneşi'nin 100 bin liralık defile sahnesi

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Murat Onbul’a ait ‘Kış Güneşi’nin, 1 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek 2. bölümündeki defile sahnesi için gerçek podyumda, gerçek mankenler, gerçek bir koreografiyle yer aldı.

KIYAFETLER EROL ALBAYRAK, KREASYON UĞURKAN EREZ

100 bin liraya mal olan defile sahnesi çekimleri için Maltepe Üniversitesi Stüdyoları’nda podyum kuruldu; ışıklandırması ve dekorasyonu yapıldı. Ünlü tasarımcı Erol Albayrak’ın imzasını taşıyan kıyafetleri, tanınmış mankenler;Neslihan Önder, Alona Kral, Merve Özkaran, Gonca Eröner, Açelya Kartal, Anastasia Görel, Kumru Kodamanoğlu ve Zeliha Çal sergiledi. Defilenin koreografisini ise, ülkemizin ve dünyanın en büyük koreograflarından Uğurkan Erez üstlendi.


ÇEKİMLER TAM 12 SAAT SÜRDÜ

Gerçek bir defileyi aratmayacak organizasyonda, ‘Kış Güneşi’nin başrol oyuncuları Şükrü Özyıldız ve Aslı Enver’in yanı sıra; Şenay Gürler, Başak Parlak, Mahir Günşiray, Hakan Gerçek ve Berrak Kuş da hazır bulundu. Çekimler tam 12 saat sürdü.

SÜRPRİZLERLE DOLU GECE

‘Kış Güneşi’nin defile sahnelerinde, Mete’nin (Şükrü Özyıldız) ortaklarından olduğu Harmazya Holding, aralarında İtalyan işadamlarının da bulunduğu davetlilerine, kreasyonlarını sergiliyor. Gecenin sonunda ise büyük sürprizler yaşanıyor.

‘Kış Güneşi’, birbirinden çarpıcı gelişmelerin yaşanacağı, heyecan dolu 2. bölümüyle, 1 Mart Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de.