Abone Ol

Kış Güneşi dizisi oyuncuları! Kış Güneşi ne zaman başlıyor? Konusu

Show TV ekranlarında başlayacak olan Kış Güneşi dizisinin konusu ve oyuncuları belli oldu mu? Kış Güneşi ne zaman başlıyor?

Kış Güneşi dizisi oyuncuları! Kış Güneşi ne zaman başlıyor? Konusu

Show TV ekranlarında başlayacak olan Kış Güneşi dizisinin konusu ve oyuncuları belli oldu mu? Kış Güneşi ne zaman başlıyor?

Show TV ekranlarında yepyeni bir dizi olan Kış Güneşi başlıyor. Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerinde oynayacağı Kış Güneşi ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncu kadrosu haberimizde. İşte detaylar...

Başrollerini Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver’in paylaştığı, yönetmenliğini Murat Onbul’un üstlendiği Show TV’nin merakla beklenen dizisi Kış Güneşi, ‘Kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi’ anlatıyor.
ÇOK YAKINDA SHOW TV’DE!
Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver’in yanı sıra Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav gibi dev oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Kış Güneşi” çok yakında Show TV ekranında izleyicisiyle buluşacak.
Aslı Enver kimdir, Aslı Enver, 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra‘da ailesinin ikinci çocuğu olarak doğmuştur. Bir abisi bir kız kardeşi vardır. Tekstilci Babası bir Kıbrıs Türk’üdür. Annesi Dilek hanım eğitim için Türkiye’den Londra’ya gittiğinde babasıyla orada tanışıp evlenmiş. İlkokulu Londra’da okudu. Aslı Enver 1996 yılına kadar 12 yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’dan İstanbul‘a taşınmıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Haliç Üniversitesi‘nin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

2003 yılında “Hayat Bilgisi” adlı dizide oynadı, 2007 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” adlı gençlik dizisinde başrol Mine Ergun karakterini canlandırdı. 2012 yılında yine baş rolde “Suskunlar” dizisinde oynadı. 2013 yılında da “Kayıp” dizisinde ve “Tamam Mıyız?” sinema filminde oynadı.

Aslı Enver, oynadığı sinema ve dizilerden başka; Yapı Kredi, maviyesil, Lescon ve Molped reklamlarında rol almıştır.

Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde oyuncu Birkan Sokullu ile evlendi.

Tiyatro Oyunları :
Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu
Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu
Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Filmleri :
2002 – Ayna (Kısa Film)
2002 – Uzay Sitcomu
2003 – Hayat Bilgisi
2007 – 2011 – Kavak Yelleri
2012 – Suskunlar
2013 – Kayıp
2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

Şükrü Özyıldız kimdir, Şükrü Özyıldız, 1988 yılında İzmir‘de doğmuştur. Çocukluğu İzmir’de geçmiştir. Annesi Rum, babası Karadenizli’lidir. 9 yaşında annesini kaybetti. Bir kız kardeşi vardır.

İTÜ Gemi Makineleri Mühendisliği’ni kazanıp İstanbul‘a geldi. Bir sene okuyup yeniden sınava girdi ve Ege Üniversitesi’nde işletme okumaya başladı.

Erasmus öğrenci değişim programı için Portekiz‘e gitti. Küçüklüğünden beri Muay Thai ve Jiu-Jitsu yapıyordu. Orada kafes dövüşlerine katıldı. Kafes dövüşünü daha sonra bıraktığını belirten Şükrü Özyıldız hiperaktifliğini setlerde bastırdığını belirtti.

Yurtdışında bir workshopa katılmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Tiyatro oyunlarında, reklamlarda ve dizilerde rol aldı.

Davul ve perküsyon kullanmakta ustadır.

Şükrü Özyıldız, 2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan “Benim Hala Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmıştır.

Cool bir stil; tişört, gömlek, deri ceket ve altına da jean giyindiğini söyleyen Şükrü Özyıldız, çekimlerde de kolundan çıkarmadığı bilekliğini çok seviyor. Bir de kemer takmadan ve yazın güneş gözlüğü olmadan dışarı çıkmaz. Ayrıca; deri ceketsiz bir kış geçirmeyeceğini de ifade etmektedir.

2013 yılında ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynadı.

Filmleri :
2011 – Derin Sular (Toprak)
2012 – Uçurum (Avukat Tolga)
2013 – Benim Hala Umudum Var (Ozan)
2013 – Neva (sinema filmi)