Abone Ol

Kırmızıda geçen otobüs şoförünü görüntüleyip, şikayet etti!

İZMİR'den Antalya'ya otobüsle gelen 35 yaşındaki Esengül Tahtakalın, kırmızı ışık ihlali yaptığını öne sürdüğü şoförü firmaya şikayet etti.

Kırmızıda geçen otobüs şoförünü görüntüleyip, şikayet etti!

Bir seyahat firmasına ait otobüsle İzmir'den Antalya'ya yolculuk yapan Esengül Tahtakalın, muavinin uyuyup horladığını ve kendisinin de kırmızı ışık ihlali yaptığını iddia ederek, şoför Murat Kara'yı uyardı. Şoför Kara'nın karşılık vermesiyle ikili tartıştı. Tahtakalın olanları kaydettiğini, şikayetçi olacağını söyledi.
Esengül Tahtakalın, otobüsün birkaç kez kırmızı ışık ihlali yaptığını, muavinin ise horladığını şoföre söylediğinde, Kara'nın kendisine kızdığını ileri sürdü. Tahtakalın, tartışmanın ardından şoförün kolundan tutarak, kendisini otobüsten indirmek istediğini öne sürdü.

ŞOFÖR İDDİALARI YALANLADI
Otobüs şoförü Murat Kara ise muavinin Tahtakalın'ı yüksek sesle televizyon izlediği için uyardığını belirterek, bunun üzerine yolcunun tavrının değiştiğini anlattı. Murat Kara, "Nazilli Otogarı'ndan çıkarken ışık sarıdan kırmızıya geçerken geçtim. Araçlarımız ağır olduğu için durmamın imkanı yoktu. Bu sadece bir defa oldu. Asla yolcuyu indirmek gibi girişimim olmadı" diye konuştu.
Seyahat firması genel müdürü Muharrem Tezcan da şikayet eden yolcunun firmalarına gelerek kendilerini tehdit ettiğini söyledi. Tezcan, "Bazı yolcular şirketten para almak için şoförü tahrik ediyor. Ön sıralara oturarak sürekli cep telefonlarıyla kayıt yapıyor, sonrasında bizden para talep ediyor" dedi.

dha