Abone Ol

Kırmızı Halı'da Kendall Jenner şovu

Toronto’da düzenlenen törenle “2014 Much Music Video Ödülleri” sahiplerini buldu. Kırmızı halının en dikkat çeken ismi ise Kim Kardashian'ın 19 yaşındaki üvey kardeşi Kendall Jenner oldu.

Kırmızı Halı'da Kendall Jenner şovu

Derin bacak yırtmacıyla bütün bakışları üzerine toplayan Kendall, her yere olduğu gibi bu törene de kız kardeşi Kylie Jenner ile katıldı.Fiziği ve güzelliğiyle ön planda olan Kendall, Kardashian soyadını taşıyan ablaları gibi bütün hayatını kameralar önünde yaşıyor.

Modellik yapan Kendall Jenner, aynı zamanda kız kardeşiyle ortak kurduğu kendi isimlerini taşıyan bir giyim markası yarattı.Herkes ondan önce ablasını tanıyordu.. Ama artık onun şöhreti ablasını bile geride bırakmaya başladı.. İşte, İdo Tatlıses'in de planotik aşkı olduğunu aylar önce açıkladığı gösteri dünyasının yeni gözdesi Kendall Jenner'ın öyküsü.

KENDALL JENNER

Son dönemde adını gitgide daha fazla duyuran Kendall Jenner, dünyanın en çok göz önünde bulunan ünlüsü Kim Kardashian'ın üvey kardeşi. 18 yaşındaki genç kız, Kim Kardashian'ın annesi Kris Jenner'ın ikinci evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı. Kris Jenner, ünlü avukat Robert Kardashian öldükten sonra eski bir sporcu olan Bruce Jenner ile dünyaevine girdi.