Abone Ol

Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanı: Cemre tutuklanıyor mu?

Her bölümüne hüzün ve gözyaşının hakim olduğu Kırgın Çiçekler 45. son bölüm fragmanı için tüm izleyiciler meraklı bekleyişlerine başladı. Kırgın Çiçekler 45. son bölüm fragmanı ve dahası haberimizde...

Kırgın Çiçekler 45. bölüm fragmanı: Cemre tutuklanıyor mu?

Ekranlarda başladığı günden bu yana izleyicileri her hafta yeni dramlar ve hüzün dolu sahnelerle ekranlara kilitlemeyi başaran Kırgın Çiçekler, yine heyecanından bir şey kaybetmeden bu hafta da yayında. Terk edilmişliğin acısıyla yaşama tutunmaya çalışan kızlar Kırgın Çiçekler son bölüm gelişmeleriyle hayatlarında daha büyük boyutlarda dramlar yaşamaya başladı.

Meral annesinin ölümüyle yıkılırken, Cemre elini kana buladı. Nazan’ı öldürdüğü için kahrolan Cemre Kırgın Çiçekler son fragmanda polise teslim oluyor. Ancak gerçekten Cemre Nazan’ı öldürdü mü henüz bu sorunun cevabını alabilmiş değiliz. Yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler son bölüm ile her şey daha da netlik kazanacak. Bakalım yeni yayınlanacak bölümde neler olacak...

Bu akşam yayınlanacak olan Kırgın Çiçekler yeni bölümde elinde bıçakla uyanan Cemre, kendisini kanlar içinde görünce Nazan'ı öldürerek katil olduğunu düşündü ve perişan olduk. İşin içine bir de Nazan'ın kaybolması haberi girince artık Cemre ve Emine bütün şüpheyi üstlerine çekmekteydi. Ancak herşeyi halasının planladığı da son bölümde anlaşıldı.

Nazan'ı bir eve kapatarak bütün suçu Cemre'nin üzerine atmaya çalışan hain halanın planları ortaya çıkacak mı bunun cevabı bir sonraki bölümde anlaşılacak. Neriman ise Banu'nun bebeği aldırmadığını öğrenince bir çocukla daha uğraşmamak için yeni bir plan yaptı. Son bölüm özetinde yer alan diğer bir bilgi ise Güney'le ilgili. Güney, Kırgın Çiçekler son bölümde Songül ve ailesi arasında yaşanan olay sonrasında bağlarını kopardı ve tek başına hayat kurmaya çalıştı ancak tabi ki oldukça zorlandı. İşe girdiği kafede ilk gün işten kovulan Güney'e Songül'ün de güveni azalacak mı? Cemre ile kızları görüştürmemek isteyen Emel, Mesude'nin yardımıyla eve giren kızları görünce çok sinirlendi.

Planının bir parçası olan dalak Mesude tarafından çöpte bulununca da oldukça panikleyen Emel, bakalım kızların ve Mesude'nin dikkatiyle yakayı ele verecek mi? Cemre ise panik halinde kendi sonunu hazırlamaya doğru adım adım yaklaşmaktaydı. Eylül'ü arayarak Nazan'ı öldürdüğünü söyledi. Nazan'ı öldürdüğüne iyiden iyiye inanmaya başlayan Cemre polise giderek her şeyi anlatmaya karar verdi. Bu durum karşında kızlar şoka girdi. Bu bunun gibi pek çok gelişme son bölümde heyecanla izlendi.

Kırgın Çiçekler 45. Bölüm fragmanı yayına girdiğinde sayfamızdaki diğer özet bilgiler ve haberlerin yanında yerini alacak. Yeni gelişmeleri kaçırmak istemeyenler için Kırgın Çiçekler 9 Mayıs Pazartesi akşamı ATV ekranlarında olacak. Yeni bölümde Cemre tutuklanıyor mu? Banu'ya ne oldu? Nazan öldü mü yoksa yaşıyor mu? Kızlar neden dans ediyor ve neye seviniyorlar? Bu soruların hepsi Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümde cevaplanacak.