Abone Ol

Kırgın Çiçekler 40. Bölümde Cemre'nin intikam peşinde - izle

Medyafaresi haber.. ATV'nin duygu yüklü dizisi Kırgın Çiçekler 40. bölümü ile ekrana gelecek. Eylül, Kemal'e karşı büyük bir hırs içinde. Cemre intikam peşinde. Kırgın Çiçekler 40. yeni bölüm fragmanının detayları haberimizde.

Kırgın Çiçekler 40. Bölümde Cemre intikam peşinde

En son dizi haberi.. Kırgın Çiçekler bu hafta 40. bölümü ile ekrana gelecek. Kızları zor günler bekliyor. Peki sorunlar çözülecek mi? Kırgın Çiçekler yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

Eylül, Nazan'la yüzleşen Mesude'nin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır. Ekrem'in karısı tarafından edilmesi Banu'yu ümitlendirir.

Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kader'i karşı karşıya getirir. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir.

KIRGIN ÇİÇEKLER 40. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler 40. Bölümde Cemre'nin intikam peşinde - izle - Resim: 1Kırgın Çiçekler dizisinde kim kimdir?

Kimsesiz kalan Defne, elinde bavulla yetimhane kapısındadır. Kızlar Defne'nin durumuna üzülürken Cemre ve Meral öfkelerini kenara bırakmayacaktır. Defne'yi zor günler beklemektedir. Banu ve Ekrem'in ilişkisini öğrenen Güney, her şeyi annesine anlatır. Bu ilişkiyi ondan saklayan Songül'e ise fena halde kırılmıştır.

Songül, kendini affettirmek için türlü yola başvurur. Eylül, Kemal'in kendisini tacizettiğini Nazan'ın gördüğünü öğrenip annesine her şeyi anlatmasını ister ve Mesude'yi Nazan'ın ziyaretine götürür. Mesude'nin boşanma isteğini ciddiye almayan Kemal, bu kez mahkemenin uzaklaştırma kararıyla yüzleşir. Nazan'ın Mesude'ye gördüklerini anlatacağını öğrenince de Defne ve Serkan'ı ziyaret eder ve cezaevindeki Nazan'a mesaj gönderir.

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik-Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar-Feride

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz-Eylül

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız-Songül

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.

Hazar Motan-Cemre

16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı. Bir evin bir çocuğu.Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...

Çağla Irmak-Kader

16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor... Aleyna Solaker-Meral16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.