Abone Ol

Kiralık Aşk 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı mı? izle

Kiralık Aşk 39. yeni bölüm fragmanları kanalın resmi sitesinde takipçileriyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk yeni bölümde Defne ve Ömer ilişkisini Fikret Galo da öğreniyor. İşte Kiralık Aşk 39. yeni bölüm 2. fragmanı ve son gelişmeler...

Kiralık Aşk'ta Defne ve Ömer'in aşk oyunu

Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kiralık aşk'ın yeni bölümünde yaşanacaklara dair ilk ipuçları geldi. Merakla beklenen Kiralık Aşk 39. yeni bölüm 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Adeta Türk filmi tadındaki senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ta bu hafta yine romantizm dorukta! Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıkıyor. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanır. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğreniyor.

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç'un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in yer aldığı Kiralık Aşk 39. yeni bölümü 25 Mart Cuma akşamı star Tv'de!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Defne, "Bana gidiyoruz" diyen Ömer'e  hayır diyemiyor. Ne de olsa, artık aşklarını yaşamaları için önlerinde pek bir engel kalmadı.

Peki Deniz, Sude'yle birlik olup Defne'yle Ömer'e nasıl bir kumpas hazırlıyor? Deniz, Defne'yi ikna edip konuşmak için yemeğe çıkarıyor. Ömer, Defne ve Deniz'i baş başa yemek yerken görünce tepkisi ne olacak?

Bu sırada asıl Ömer'in sırrı ortaya çıkıyor. Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?