Abone Ol

Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanına Defne damga vurdu

Kiralık Aşk 58. bölüm fragmanında Ömer ve Defne artık tüm kızgınlıkları geride bırakarak yeni bir başlangıca doğru adım atıyor.

Kiralık Aşk'ın yeni bölüm fragmanına Defne damga vurdu

Kiralık Aşk dizisi yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında özellikle Defne'nin dansı eğlenci anlara sahne oluyor. Peki Kiralık Aşk yeni bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin ekranlara gelecek yeni bölümü öncesinde yaşananlar

Ömer Defne’yi hiç beklemediği bir anda öptü. Peki bu ani yakınlaşmaya Defne’nin tepkisi ne olacak?Toplantılar, telefonlar, koşuşturmalar, Passionis yangın yeri…Her şey yoluna girecek derken, şirket karışıyor. Kral Ömer, ikinci şans adını verdiği tasarımında çok büyük bir problemle karşı karşıya. Görüşmeler, temaslar, yeni planlar Passionis’i bu dertten kurtarabilecek mi? Herkes tarafını seçiyor. Ömer’den yana olanlar ve şüphe duyanlar… Sinan çabaları ile yine Ömer’in yanında. Her şey onun iyiliği ve zarar görmemesi için. Peki ya Defne? Hangi tarafta?Baba yarısı Necmi, olayı duyar duymaz Ömer’e geliyor. Ömer’e sunduğu teklif gözleri yaşartacak cinsten. Pamir her zaman ki gibi sessiz ve çok planlı. Ömer’in yaşadığı krizi fırsata çevirmek için çabalıyor.

Koray, Ömer’den yana şüpheli. Eğer Ömer bunu hissederse, Koray için yine zor zamanlar başlayabilir. Seda, Yasemin’in Sinan’ın eski eşi olduğunu öğreniyor. Seda’nın bu konuya tepkisi ne olacak?İso artık gerçeğe çok yakın… Gerçekle yüz yüze… Yine zorluk, yine imkansızlık… Hayatı boyunca onu kovalayan duygular.