Abone Ol

Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının severek izlenen dizisi Kiralık Aşk’ın yeni sezon fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk geçen sezona nasıl veda etti? Kiralık Aşk yeni sezonda neler yaşanacak? Dizinin kadrosuna hangi yeni isimler katıldı?

Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk‘ın heyecanla beklenen yeni sezon fragmanı nihayet yayınlandı. Haziran ayında 52. bölümüyle geçtiğimiz sezona veda eden Kiralık Aşk, Eylül ayında kaldığı yerden bomba gibi devam etmeye hazırlanıyor. En heyecanlı bölümde sezon finali yapan dizinin hayranları, yeni sezonda neler olacağını merakla bekliyor. Defne‘nin büyük itirafı gerçek miydi yoksa bir rüya mı? Bu büyük sorunun cevabı dizinin yeni sezon ilk bölümünde ortaya çıkacak. Kiralık Aşk’ın yeni sezon için tanıtım videosunda yeni oyuncular dikkat çekerken, Ömer ve Sinan’ın da sakallarının uzadığı görülüyor. İşte detaylar…

Dizinin kadrosuna yeni katılan oyuncular kim?
Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu’nun yer aldığı, yönetmenliği Şenol Sönmez’in üstlendiği Ortaks Yapım imzalı dizinin ikinci sezonu eylül ayında başlayacak.

Geçtiğimiz sezon ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde ‘Nazlı’ karakteriyle seyirciyle buluşan Müjde Uzman, önümüzdeki sezon sevilen dizi ‘Kiralık Aşk’a katılacağını açıkladı.

Kiralık Aşk yeni sezon fragmanı

Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?

Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?