Abone Ol

Kiralık Aşk dizisi son bölümde seyircileri şok etti!

Kiralık Aşk dizisi dün akşam 43. bölüm ile ekrana geldi. STAR TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ta heyecan doruktaydı. Ömer ve Sinan arasındaki kavga büyürken, Defne ve Yasemin ikiliyi barıştırmaya çalıştı.

Kiralık Aşk son bölümde seyircileri şok etti!

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk son bölümü yine nefes kesti. Ömerve Defne evlilik teklifinden sonra neler yaşadı? Kiralık Aşk'ta Defne'yi şaşırtan olay ne?  İşte Kiralık Aşk 43. bölümde yaşananlar ve dahası..

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk’ta bu hafta açık havada bahar temalı katalog çekimi var. İşler birbirine girecek. Sinan ile Ömer’in kavgası git gide büyüyecek. Yasemin ve Defne ise arayı bulmaya çalışacaklar. Fakat netice herkes için yine çok şaşırtıcı olacak.

Doktor Selim… Rahat durmuyor ve Defne’ye çiçekler, çikolatalar gönderiyor. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışıyor ama Ömer fark ediyor. Ortalık çok fena karışıyor!

İki cins, iki nevi şahsına münhasır karakter ilk defa karşılaşıyorlar. Hem de Ömer’in evinde. Nihan ve Koray!

Öte yandan, Neriman Fikret’i göndermek için kolları sıvadı. Bunun için her zamanolduğu gibi müthiş bir planı var! Bir medya linçi başlatıyor. Ancak Fikret’in tek derdi Neriman ve akıl almaz entrikaları olmayacak. Bu bölüm Fikret, Neriman’ın da ötesinde çok ama çok sert bir kayaya çarpacak! O kaya kim?

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kiralık Aşk, defile sonrası verilen gösterişli bir partiyle başlıyor! Ne oluyorsa bu partide oluyor, ortalık karışıyor. Üstelik basın da orada!Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazım. Sinan bunu, "Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek" bir ön balayı olarak organize ediyor. Bakalım Sinan, bir dargın bir barışık çiftimizi ikna edebilecek mi?

Diğer yandan Yasemin harekete geçiyor. Hamlelerine çok şaşıracaksınız! Beklenmedik hamleler ard arda geliyor!Neriman İplikçi'nin yeni bir hedefi var: Fikret GALLO! Neriman bu, Fikret Gallo’yu taktı kafaya. O kadını buradan gönderecek.  Neriman’ın ince hesapları nereye çıkacak? Ömer, Defne'ye öyle bir sürpriz yapacak ki... Tüm kalpleri eritecek cinsten.