Abone Ol

Kiralık Aşk dizisi 48.bölüm fragmanı: Defne ve Ömer'in sürpriz kararı

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 48. bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. Cuma akşamı ekrana gelecek olan Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde Defne ve Ömer sürpriz bir karar alıyorlar.

Kiralık Aşk dizisi 48. bölümde şok! Defne ayrılıyor mu?

Düğün ne zaman? Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Kiralık Aşk 48. bölümde heyecan dorukta. STAR TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk yeni bölümünde Defne ve Ömer'den sürpriz bir karar geliyor. Herkes düğün telaşında. Kiralık Aşk 48. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detayları sizler için derledik.

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Defne mektubu bıraktı okusun diye ve dönüp evine gitti. Artık ne olacaksa olsun diyor. Peki Ömer ne tepki verecek?  Nihayet bütün sır çözülecek mi? Neriman kendini kurtarmanın derdine düşüyor. Gelişmeler Neriman ve Koray’ı karşı karşıya getiriyor. İki yakın arkadaş küsüp ayrılıyorlar.

Dergi çekimi nihayet gerçekleşiyor. Hem de Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk geliyor ki, işler iyice değişik bir hal alıyor. Bütün bunlar sırasında, Defne’nin doğum günü gelip çatıyor.

ELÇİN SANGU'DAN KİRALIK AŞK CEVABI

Sevilen dizi 'Kiralık Aşk'ta 'Defne' karakterine hayat veren Elçin Sangu, instagram'dan yaptığı paylaşım ile 'diziden ayrılıyor' iddiasına yanıt verdi.

'Kiralık Aşk'ın son bölümlerinde Elçin Sangu'nun rol aldığı sahnelerin kısalması sebebiyle güzel oyuncunun diziden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Bunun üzerine Ortaks Yapım, 30 yaşındaki oyuncunun sağlık problemi yaşadığını açıkladı.
Yapım şirketinden gelen yalanlamaya karşın ayrılık iddialarının devam etmesi üzerine bu kez de Elçin Sangu'dan cevap niteliğinde bir paylaşım geldi.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU, SETE DÖNDÜ
Dizide 'Koray'ı canlandıran Onur Büyüktopçu ile çekilmiş bir fotoğrafını İnstagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, sağlığına kavuşup sete geri döndüğü mesajını verdi.

hürriyet