Abone Ol

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı, yapım şirketinden flaş açıklama!

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanını bekleyen izleyenler Kiralık Aşk'ın yapım şirketi Ortaks Yapım'dan gelen haberle mutlu oldular. Kiralık Aşk gelecek sezonda ekranda olacak.

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı, yapım şirketinden flaş açıklama!

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı bugün yayınlanıyor. Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanını izlemek için dizinin sosyal medya hesaplarını takip eden izleyiciler bugün müjdeli bir haber aldılar. Ortaks Yapım Kiralık Aşk dizisinin 2. sezonda da Star TV ekranlarında olacağını duyurdu.

Kiralık Aşk sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizimiz Kiralık Aşk, 2. sezonda da sizlerle olacak. Kanalımızla ve oyuncularımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde dizimize 2. sezonda da devem etme kararı almış bulunmaktayız. Bizi destekleyen tüm Kiralık Aşk izleyicilerine çok teşekkür ederiz."

Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı, yapım şirketinden flaş açıklama! - Resim: 1

KİRALIK AŞK 49. BÖLÜM FRAGMANI DEFNE NE YAPACAK?
Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanı günü geldi. Kiralık Aşk son bölümde Defne, Neriman'ın tehditleriyle köşeye sıkışmıştı. Neriman, Ömer'i dedesiyle barıştırmak için bir kahvaltı organize etmişti. Ömer'i gizlice o kahvaltıya götüren Defne son anda vazgeçecek mi? Kiralık Aşk 49. bölüm fragmanında sorular yanıt bulacak.