Abone Ol

Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanında şok gelişme! Fikret Gallo'nun sonu geldi mi?

Kiralık Aşk dizisinin 44. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Sevilen dizide Defne ve Ömer arasındaki kıskançlığın sebebi Fikret, sonunda Amerika'ya gidiyor. Defne de rahat bir nefes alıyor. Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanı ve detayları haberimizde.

Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanında şok gelişme!

Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanında neler var?
Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.

Yasemin’in sürpriz ziyaretçisi Ömer, en yakın arkadaşı ile arasını düzeltmek için Yasemin’le ortak olmaktan başka bir yol bulamaz. Passionis ve Cherie ortaklığı ile yeni bir dönem başlar.

Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanında şok gelişme! Fikret Gallo'nun sonu geldi mi? - Resim: 1Kiralık Aşk 44. yeni bölüm fragmanı

Fikret ile mağaza açma fikrini mecburen onaylayan Defne tedirgindir.

Fikret Defne’ye, Ömer’in tarafını seçmesi için küçük bir oyun oynamayı teklif eder. Düelloya giren iki kadın Ömer için kapışacaktır.

Neriman ve Koray ise Defne'nin cephesinde bu kapışmaya dahil olurlar. Peki bu zorlu mücadelenin kazananı kim olacaktır?

Kiralık Aşk 44. Bölüm 2. Fragmanında şok gelişme! Fikret Gallo'nun sonu geldi mi? - Resim: 2Elçin Sangu annesiyle fotoğrafını paylaştı, kardeşi sandılar

Yayın Günü: 29 Nisan Cuma
Yayın Saati: 20.00