Abone Ol

Kiralık Aşk 40. bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yine nefes kesti. Aşk, tutku ve gerilim dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyen Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 40. bölüm 2. fragmanı nefes kesti!

Ekranların fenomen dizisi Kiralık aşk yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kiralık Aşk 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden beri Reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı Oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk 40. yeni bölümü ile 1 Nisan Cuma akşamı saat 20:00'da star'da.

Kiralık Aşk 40. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! - Resim: 1Kiralık Aşk 40. bölümde ateşli sahneler... Yoksa rüya mı?

Adeta Türk filmi tadındaki senaryosu, eski aşkları anımsatan görüntüleriyle gönüllerde taht kuran Kiralık Aşk'ta bu hafta yine romantizm dorukta! Aşkları gün geçtikçe daha da güçlenen Ömer ve Defne, mutluluklarını Sinan-Yasemin çiftliyle de paylaşmak için bir yemeğe çıktı. Yemekte sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Fikret Galo, Ömer'in kız arkadaşının Defne olduğunu sonunda öğrendi. Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç'un paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen'in yer aldığı Kiralık Aşk son bölümü 25 Mart Cuma akşamı Star TV'deydi!

KİRALIK AŞK SON BÖLÜM ÖZETİ

Kiralık Aşk 40. bölüm 2. fragmanı nefes kesti! - Resim: 2Elçin Sangu'nun yeni reklamı olay oldu

Defne ve Ömer'in arası ısınıyor. İçimizi kıpır kıpır eden bir oyuna kalkışıyorlar. Yasemin, Sinan, Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar.Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne'den beklenmedik, sıcacık bombeler. Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıktı?Sinan ve Yasemin, arasındaki yakınlaşma doruk noktadaydı! Bu arada yepyeni sürpriz bir aşk yaşandı. Evlilik kararı alan Ömer ve Defne arasındaki aşk dolu dizgin devam ederken; Ömer'e yoğun duygular hissetmeye başlayan Fikret de Defne'nin Ömer'in kız arkadaşı olduğunu öğrendi. Defne'nin aşık olduğu adama kavuşması için 200 bin lira veren Fikret Galo, aşkını kalbine mi gömdü, Ömer'e durumu anlattı mı? sorusu Kiralık Aşk 39. son bölümünde yanıt buldu.