Abone Ol

Kiralık Aşk 24. bölümde Ömer çılgına dönüyor!

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak.

STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kiralık Aşk dizisinin yeni bölümü 4 Aralık Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle olacak.

Soğuk duruşlu Ömer'le, yüreği sıcacık Defne kendilerini fırtınalı bir aşkın ortasında bulduklarından beri dizede heyecan fırtınaları hiç dinmiyor. Her bölümü ayrı bir olay olan dizinin yeni bölümünde yine nefesler tutulacak...

23. BÖLÜM ÖZETİ:

Defne'nin tasarımı Deniz'e sattığını öğrenen Ömer, Defne'yi affetdebilmek için yine kendi içinde Defne adına savunmalar yapmaya çalışır. Sude babasını Sinan'a olan aşkına, onsuz yaşayamayacağına ikna eder ve aşkını yaşamak için izin alır.

Ömer hasta ziyareti bahanesiyle kafasını toplamak için şehir dışına çıksada, Defne bir nefes kadar yakınındadır hep. Onu düşünmekten olanları anlamaya çalışmaktan kendini alıkoyamaz. Bir bahane bulup Neriman ve Sude'de Ömer ve Sinan'ın yanına gider.

Maili Koray'ın gödermediğini öğrenen Sinan ve Ömer bunu kimin yaptığını öğrenmekte kararlıdır. Yasemin Sude'yi arayarak mail gerçeğini söylemedi konusunda kendisini uyarır. Yasemin bu sırra ortak olmamakta kararlıdır. Ama yıllar sonra Sinan Sude'ye olan ilgisini nihayet fark etmişken tekrar Sinan'ı kaybetmeyi göze alamayan Sude hiçbir şey söyleyemez.

Ve nihayet Serdar'la Nihan evlenir...