Abone Ol

Kim Kardashian'dan flaş açıklamalar! Tecavüz...

Paris'teki lüks otelde, polis kıyafetli 5 kişi tarafından soyulan Kim Kardashian, o anları anlattı.

Kim Kardashian'dan flaş açıklamalar! Tecavüz...

Paris'teki lüks otelde, polis kıyafetli 5 kişi tarafından soyulan Kim Kardashian, o anları anlattı. "Tecavüzden korktum." diyerek ağladı! Ancak eski ajanlar, soygunu inandırıcı bulmadı. Bir noktaya takıldı: Tuvalete bile 17 korumayla giden Kim, neden yalnızdı?

11.2 MİLYON DOLARLIK MÜCEVHERLERİ ÇALINDI

ABD'li ünlü TV yıldızı Kim Kardashian'ın Fransa'nın başkenti Paris'te pazartesi sabahı 02.00 sularında polis kılığındaki 5 hırsız tarafından rehin alınarak 11.2 milyon dolarlık mücevherlerinin çalınmasının ardından, olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. AB medyası, Kardashian'ın yakınlarına olayı anlatımından yola çıkarak kentin Madeleine Kilisesi'nin hemen arkasındaki Eyfel Kulesi manzaralı, 9 dairelik Hotel Pourtales'te o gece yaşananları yazdı.

''LÜTFEN BENİ ÖLDÜRMEYİN, ÇOCUKLARIM VAR''

Soygun sırasında iki katlı dairenin üst katında uyuyan Kardashian, hırsızları görünce cep telefonuyla özel koruması Pascal Duvier'i aramak istedi ancak 5 hırsız ona engel olup, ellerini bağlayarak banyodaki küvete yatırdı. Fransız polisine verdiği ifadede tecavüze uğrayacağını sandığını ve korktuğunu anlatan Kardashian, hırsızlara "Lütfen beni öldürmeyin. Çocuklarım var." diyerek yalvardı. Kardashian ifadesinde, Fransızca konuşan hırsızları anlamadığını ancak İngilizce "ring, ring" (yüzük) diyerek 4.5 milyon dolar değerindeki 20 karatlık Lorraine Schwartz marka yüzüğünü kastettiğini anladığını ve yerini gösterdiğini belirtti. Dairenin alt katında bulunan Kardashian'ın moda tasarımcısı arkadaşı Simone Harouche yukarıdan gelen sesleri duyup kendisini banyoya kilitledi ve hemen 3 kilometre ötede Kardashian'ın kız kardeşleri Kourtney Kardashian ve Kendall Jenner ile birlikte L'Arc adlı gece kulübünde bulunan özel koruma PascalDuvier'i aradı. Bu sırada hırsızlar mücevherleri alıp kaçarken, Kardashian elindeki bağları çözmeyi başarıp balkondan bağırarak yardım istedi. Yüzüğün yanı sıra dişlere yerleştirilen elmas bir ağızlık ile elmas kolyelerin çalınan mücevherler arasında olduğu belirtiliyor.

'SOYGUN REKLAM İÇİN YAPILDI'

Özel güvenlik uzmanı Stanulis'in gündeme getirdiği başka bir konuysa, soygunun düzmece olduğu yönünde. İngiltere'de yayımlanan Daily Mail'e konuşan Stanulis, "Bu ya binanın içerisinde birinin işi ya da bir reklam malzemesi. Çünkü bina çok güvenli. Birileri bu beş adama para verip Kardashian yalnızken binanın içine almış olmalı." yorumunu yaptı. Soygunun ardından önceki gün sabah saatlerinde Kardashian özel uçakla New York'a gitti..