Abone Ol

Kim bu adam? İslami kesimin Cem Yılmaz'ı nasıl beyin yıkıyor? VİDEO

Şeriat propagandasında yepyeni bir yöntem: Stand-up Tebliğ. 66 yaşındaki Ali Tuncay, okul okul gezip lise öğrencilerinin beyinlerine "damardan" giriyor. İşte seçme saçmalardan bazı örnekler!

Kim bu adam? İslami kesimin Cem Yılmaz'ı nasıl beyin yıkıyor? VİDEO

TAKVİM''İN HABERİ

Ali Tuncay. Lakabı, Nurcu Cem Yılmaz. Belden aşağı fıkralarla girip, Fethullah Gülen'le çıkıyor. Devlet okullarında beyin yıkıyor. Ve onu kimse durdurmuyor.

"4 yaşında müslüman oldum" diyen şovmen, hakaretler yağdırdığı eğitim sistemi ve öğretmenler yüzünden doğru yolu bulamadığını anlatıyor.

TÜM DEĞERLERE SALDIRIYOR
Sözde alkol, uyuşturucu, kumar belasından; İzmir'de tanıştığı, "Şakirti" yani talebesi olduğu Fethullah Gülen ve namaz sayesinde kurtulduğunu anlatan Tuncay, Türk askeri, polisi ve hatta 10 Kasım'la bile alay ediyor. Üstelik bunları devlet okullarında yapıyor.


SEÇME SAÇMALAR
* Karma okulda okudum, her erkek her kıza acayip asılıyordu...

* Bir karı hocam vardı. Bana, "Gösteririm sana" diyordu...

*
10 Kasım'da öyle duruluyor, saçma!

* Polise rüşvet öneren sarhoş, "Sen benim Kemal Abimi tanıyor musun?" diyor ve cebinden bir 20'lik çıkarıp gösteriyor!

*
Bize öğrettikleri şeyler kıllar tüyler.

* Askerde bir yüzbaşı vardı, kuduz...

*
Hocafendi bir ağlamaya başladı. Korktum. Çünkü onu kaybedersem sonsuzluğu da kaybederim...

İnternetteki görüntüleriyle gündeme gelen Ali Tuncay adlı kişi öğrencileri stand-up'cı gibi güldürüp, dini kullanıp, nefret aşılıyor.

Okullarda konferans
İzmir'de yaşayan Ali Tuncay okulları gezerek lise öğrencilerine konferanslar veriyor. Konferanslarında dini argümanlar kullanan Ali Tuncay önce stand-up ustası gibi güldürüyor, sonra da nefret tohumlarını ekiyor. Ali Tuncay, sözde konferansının sonuna doğru okul, öğretmen ve asker kavramlarını kötülüyor. Tuncay hemen herkesi ince bir uslüpla aşağılıyor.

Eğitimi, askeri aşağlıyor
Kendini Nurcular'ın kullandığı 'şakirt'( talebe) olarak tanıtan Ali Tuncay'ın "incilerinden" bazı örnekler: - 10 Kasımlar'da ayakta duruluyor ya, saçma birşey. Ben törende güldüm. - İnsan sonsuz kere aciz. Yutmayı bana bıraksa Allah, günde 30 kere boğulursun. Hocaefendiyle tanıştığıma çok seviniyorum. Ben ilk kez dediğini yaşayan yaşadığını diyen bir din adamı gördüm. Şükürler olsun