Abone Ol

Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesi çekilen fotoğrafını medyaya kim sızdırdı?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi darbe girişimini ekran karşısında izlediğini gösteren fotoğraf konuşuluyor. Peki fotoğrafı kim çekti medyaya kim sızdırdı? O gün evde olan CHP'lilerin isimleri ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesi çekilen fotoğrafını kim sızdırdı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’nün darbe girişiminin yaşandığı anlarda çektirdiği öne sürülen fotoğraflar bir çok spekülasyonu beraberinde getirdi. O fotoğrafı kim çekti? Dahası medyaya kim servis etti?


Bilindiği üzere 15 Temmuz darbe girişiminin ilk saatlerinde  İstanbul'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'ndan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun evine geçmişti. Fotoğraf da işte o evde çekilmişti.

4 CHP'LİDEN BİRİ YAPTI
Peki o gün evde kimler vardı? Fotoğrafı çeken ve medyaya sızdıran kimdi? İşte bu konuda merak edilen bilgiyi Sevilay Yılman verdi. İşte isimler;

-"O anda evde hepi topu 6 kişi varmış. Bunlardan ikisi belli zaten. Fotoğraftakiler, yani Kılıçdaroğlu ile Canpolat. Diğerlerini de sayıyorum. Evin sahibi Başkan Bülent Kerimoğlu, eşi, CHP Basın Danışmanı Okan Konuralp ve Koruma Müdürü Koray Aslan. Yani o fotoğrafları çeken her kimse, bu dört kişiden biri! Kim çektiyse internete sızdıranın da o olduğundan şüphem yok".

15 Temmuz gecesi çekilen görüntüler : Sosyal medyada servis edilen fotoğrafların ilkinde Kılıçdaroğlu, Basın Danışmanı Onur Konuralp ve İl Başkanı Cemal Canpolat ile birlikte ayakta televizyona bakıp darbe girişimine ait görüntüleri izliyor.

Kılıçdaroğlu'nun darbe gecesi çekilen fotoğrafını medyaya kim sızdırdı? - Resim: 1

Bir diğer fotoğraf karesinde ise Kılıçdaroğlu darbe girişimini oturduğu koltuktan izlerken görülüyor.