Abone Ol

Kibariye hakkında şok iddia! Aldolan bağımlısı mı oldu?

Geçtiğimiz haftalarda “Hamileyim” diyerek herkesi şaşırtan 56 yaşındaki şarkıcının, ‘Aldolan Bağımlılığı’ hastalığına yakalandığı ortaya çıktı.

Kibariye hakkında şoke eden iddia!

Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklayarak magazin gündemini sarsan sevilen şarkıcı Kibariye hakkında şok bir iddia ortaya atıldı! Konserinde 3 aylık hamile olduğunu söyleyen ve daha sonra Hamile değilim" diyerek kafaları karıştıran 56 yaşındaki şarkıcı, iddialara göre uzun süredir Aldolan Bağımlılığı' denilen bir hastalıkla mücadele ediyor.

ANORMAL HAREKETLER YAPIYOR
Çok güçlü bir ağrı kesici olan ilaca bağımlı hale gelen ünlü şarkıcının ilacın etkisiyle anormal hareketler sergilediği ve bu yüzden hamile olduğunu açıkladığı iddia edildi. Bu ilacı kullanan her bağımlı birey gibi anormal hareketlerinin dışarıdan fark edilmediğini sanan Kibariye, tıp dünyasını dahi sarsacak "Hamileyim" açıklamasını "şeker ve tansiyon hastasıyım. Bazen ne dediğimi bilmiyorum. şaka yapmak istemiştim bir anda ağzımdan çıktı" diyerek düzeltmişti.

KENAN DOĞULU İNANMIŞTI 

Aldolan bağımlısı şarkıcı, günlerce konuşulan hamilelik haberlerine sanatçı dostu Kenan Doğulu'yu bile inandırmıştı. Şiş göbeğini de 3 senedir menopozda olmasına bağlayan ünlü sanatçının kırmızı reçeteyle satılan ilacı, Kartal civarındaki bir klinikten sürekli olarak aldığı da gelen dedikodular arasında.(Takvim)