Abone Ol

Kerimcan Durmaz'ın Temmuz ayı kazancı 600 bin TL

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla bir anda herkesin tanıdığı isimler arasına girmeyi başaran Kerimcan Durmaz'ın aylık kazancı gün geçtikte artıyor.

Kerimcan Durmaz'ın Temmuz ayı kazancı 600 bin TL

Geçtiğimiz aylarda aylık kazancının 200 bin TL olduğu öğrenilen Durmaz patlama yaparak birçok ismi geride bıraktı. Kerimcan Temmuz ayında yaklaşık 600 bin TL kazanmış...

Bu yaz sezonunda başta Bodrum ve Çeşme olmak üzere birçok gece kulübünde DJ'lik yaparak parti düzenleyen Kerimcan Durmaz cebini doldurmaya da devam ediyor. Özellikle Snapchat ve Instagram hesaplarından paylaştığı videolardan sonra DJ'liğe soyunan Durmaz adeta para basıyor.

Kerimcan Durmaz'ın Temmuz ayı kazancı 600 bin TL - Resim: 1

Aylık kazancının 200 bin TL'yi geçtiği söylenen Kerimcan bu rakamı Temmuz ayında üçe katladı. Geçtiğimiz ay 10 farklı mekanda 46 kez sahne alan Durmaz'ın yaklaşık 600 bin TL kazandığı konuşuluyor.

Kerimcan Durmaz'ın Temmuz ayı kazancı 600 bin TL - Resim: 2

Durmaz, bu kazancının 180 bin TL'sini Hadise'den kazanmış. Sezon başında Bodrum'da La Plaj adında bir beach açan ve işletmesini ablası Hülya Açıkgöz'e veren Hadise'nin Temmuz ayında mekanında 12 kez sahne alan Kerimcan'a 180 bin TL ödediği iddia ediliyor.