Abone Ol

Kerimcan Durmaz ile Rihanna aynı karede!

Sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen olan Kerimcan Durmaz, Amerika tatilinde Rihanna'nın performansını izlemeye gitti.

İşte Kerimcan Durmaz ile Rihanna!

Sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede fenomen olan Kerimcan Durmaz, Amerika tatilinde Rihanna'nın performansını izlemeye gitti. Kerimcan Durma, Snapchat hesabından Rihanna ile yer aldığı kareyi paylaştı.

Beşiktaş forması giyen Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, ünlü model Didem Soydan ve ünlülerin make up artisti Fevzi Altun'la Amerika tatiline çıkan Kerimcan Durmaz, dünyaca ünlü yıldızı karşısında görünce şok oldu.

Rihanna'nın halk konserine VIP olarak katılan grup, ünlü yıldızın şarkılarıyla gece boyunca eğlendi.

Kerimcan Durmaz ile Rihanna aynı karede! - Resim: 1
Fevzi Altun, Didem Soydan ile dans ederken çekilmiş fotoğrafını paylaşırken, bir dahaki konserde kulise girmek için her şeyi yapacağını açıklayan Kerimcan Durmaz da Rihanna ile aynı karede kareyi paylaşıp şu yorumu düştü: "İşte dün gece Snapchat'imde gördüğünüz gibi yaşadığım o ilginç duygunun tam olarak fotoğrafa yansımış hali. Fotoğraf her şeyi anlatıyor bence. Nasıl dumur olmuşum. İşin en b.k tarafı 2 saat boyunca 1 metrelik mesafeden onu izleyip ona dokunamayıp, konuşamamaktı. Gerçekten hala etkisinden çıkamadım."