Abone Ol

Kerem Bürsin hayranlarına müjde

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, herkesin merak ettiği hikayesi kendisine ait olan Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizisi için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kerem Bürsin hayranlarına müjde

Kerem Bürsin, hikayesi kendisine ait olan 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' adlı dizide, ödüllü oyuncu Saadet Işıl Aksoy ile birlikte rol alacak.

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin'in yeni dizisindeki partneri belli oldu. Kerem Bürsin'in hikayesi kendisine ait olan "Bu Şehir Arkandan Gelecek" adlı dizisindeki partneri ödüllü oyuncu Saadet Işıl Aksoy oldu. Geçen yıllarda Oscarlı yıldız Penelope Cruz'la "Sen Doğmadan" filminde başrolü paylaşan Saadet Işıl Aksoy, bir süre önce taşındığı Los Angeles'tan "Kördüğüm" dizisi için dönmüştü.

Kerem Bürsin hayranlarına müjde - Resim: 1

Kördüğüm dizisinin erken final yapmasının ardından Saadet Işıl Aksoy, Kerem Bürsin'in yeni dizisi için anlaştı. Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği dizide Kerem Bürsin, Ali Simith adlı dövüşçüyü, Saadet Işıl Aksoy ise Pelin isimli Mirkelamoğlu Holding'in aynı zamanda profesyonel dansçı olan veliahtı rollerine hayat verecek. İki ünlü oyuncu rol icabı büyük aşk yaşayacak. Dizi için görüşülen diğer kadın yıldızlar Hazal Kaya, Büşra Develi, Özge Özpirinçci ve Damla Sönmez'di.