Abone Ol

Kemancı öksüz kaldı! Zeki Ateş'i kaybettik!

MEDYAFARESİ ÖZEL / FOTO GALERİ- VİDEO- İstanbul gece hayatının ünlü mekanlarından Kemancı Rock Bar'ın kurucusu Zeki Ateş hayatını kaybetti.

Kemancı öksüz kaldı! Zeki Ateş'i kaybettik!

Fotoğraflarla Zeki Ateş!.. FOTO GALERİ

KEMANCI\'NIN BABASI SON YOLCULUĞUNA BÖYLE UĞURLANDI! VİDEO

İstanbul Taksim'de gece hayatının ünlü mekanlarından Kemancı Rock Bar'ın kurucusu Zeki Ateş hayatını kaybetti. Kanat Atkaya, yakın arkadaşı Ateş'in, aile yakınları dışında kimseye açıklanmayan ve hızla gelişen kanser sebebiyle hayatını yitirdiğini, kendisinin de durumdan bu vefattan sonra haberdar olduğunu belirtti.

Zeki Ateş'in yakın dostlarından gazeteci Savaş Ay ölümünün öncesinde bir röportajında Zeki Ateş için şu satırları kaleme almıştı;

'Neden buradayım? Savaş Ay'ı burada gördüğümüze şaşırdık diyorsunuz belki içinizden ama hayır Savaş Ay burada olmalı çünkü bu mekanın sahibi Zeki hem dostum ,hem arkadaşım, biz eski kemancı çocuklarıyız. Siyah açılalı bir hafta oldu ama Cihangir'in en önemli mekanlarından biri olma konusunda hızla ilerliyor. Bir kaç hafta sonra geldiğinizde aaa şu taburede oturan ne kadar da Teomana benziyor. Karşı masada oturan Şebnem Ferah mı? Kafanız da bu sorular olacak ve hepsinin tek bir cevabı olacak EVET. Çünkü bizlerin renk skalasında 'Siyah' karanlığı değil tüm kötülükleri örten geceye benziyor.

Geçmişte  volvox grubu ile kemancıda çıkan ve daha sonra ayrı ayrı iki solistininde albüm yaptığı Özlem Tekin ve Şebnem Ferah .Şimdi rock müziğine gönül vermiş gençler için de aslında bir örnek teşkil ediyor. Eskinin Kemancı'sı bugünün Siyah'ı ile belki de yeni seslere bir kapı olacak kim bilir...

Buraya uzun saçlı bir adam gelir Zeki hoşgeldin der çocuk biraz atarlıyım abi der. Zeki ona içkisini verir parası yoksa ödemeden çıkar gider. Kimse ona dur demez. Zeki'nin dostluğu ile kazandığı dostları vardır.

Zeki Ateş'in ardından ünlü isimler twitter'da başsağlığı mesajı yayınladı.

Ceyhun Yılmaz

Acelen neydi be Zeki abi! Allah Rahmet Eylesin. Kemancı Zeki Abi'nin cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Şişli Cami'sinden kaldırılacaktır.Katılmak isteyenlere duyurulur.

Ömür Gedik

Kemancı.Zeki abi. Kaybettik. Üzgünüm.

Erol Köse

Yolu Kemancı'dan geçmiş rock dünyasının başı sağolsun, mekanın cennet olsun Zeki Ateş. Teoman, Özlem Tekin , Şebnem Ferah ve niceleri orda doğdu.

Mehmet Ali Alabora

Kemancı'nın kurucusu Zeki Ateş'i kaybettik. Bugün ikindi namazında Şişli Camii'nden kaldırılacak. Herşey için teşekkürler Zeki Abi.

Akasya Asıltürkmen

Zeki Ateş. Bir gecede bir iyi, bir de berbat haber. Zeki abim vefat etmiş. Dünya tatlısı, önemli bir insandı. Huzur içinde yatsın

Eylem Yıldız

Çocuktuk Kemancı'ya gitmeye başladığımızda, resmen varlığı güven demekti Zeki Abi'nin. Bizim nesil onunla büyüdü net.

Gonca Vuslateri

Kemancı Zeki abi. Resimlerimize baktım şimdi.Dediginizi de yaptım: unutmadım,yırtıp atmadım hiçbir şeyi. Huzur içinde uyuyun.

Hakan Yılmaz

Eski Galata Köprüsünün altında tanımıştım Kemancı'yı, ufacık bir mekandı ama kocaman bir Zeki abisi vardı şimdi yok. Nur içinde yat Zeki abi