Abone Ol

Kemal Doğulu veda ederken gözyaşlarını tutamadı

İşte Benim Stilim All Star 25 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Ünlüler sezonunda yer almayacak olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu veda konuşmalarını yaptılar.

Kemal Doğulu veda ederken gözyaşlarını tutamadı

Nur Yerlitaş biraz dinlenmek istediğini, arada stüdyoyu ziyaret edeceğini ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Nur Yerlitaş daha sonra annesini kaybettikten sonra bu programın kendisine moral verdiğini söyledi ve takipçilerine teşekkürler etti. Öykü Serter ise Kemal Doğulu için her zaman doğruyu söyleyen, adalet ve asalet timsali ve her zaman yanında olacağım muhteşem insan dedi. Kemal Doğulu ise duygusal anlar yaşadı.

İşte Benim Stilim ünlüler görücüye çıktı

Nur Yerlitaş ise Kemal Doğulu için saygılı, sevgili bir insan ve o hep benim gönlümün prensi dedi. İvana Sert ise Kemal Doğulu için çok dürüst ve ben onu tanıdığım için çok şanslıyım dedi. Nur Yerlitaş için ise çok sevdiğini, her şeyi olduğunu söyledi ve elini öptü. Kemal Doğulu daha fazla dayanamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Kemal Doğulu'nun şarkısıyla Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu veda ettiler. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor.