Abone Ol

Merkür retrosu başlıyor! Sakın bunları yapmayın

Merkür Retrosu başlıyor. Peki bu süreçte hangi burcu ne bekliyor?

Merkür retrosu başlıyor! Sakın bunları yapmayın

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Merkür’ün üç hafta sürecek olan Başak burcunda geri hareketine başlaması olacak. Sözcü'nün haberine göre yedeklemeniz gereken ne varsa hemen yedekleyin.

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Merkür'ün üç hafta sürecek olan Başak burcunda geri hareketine başlaması olacak.

İletişim kazaları, yanlış anlaşılmalar, hesap hataları, sistemlerin çökmesi, cep telefonu sorunları, kısacası aklınıza gelebilecek her türlü elektronik ve iletişim sorunları baş gösterebilir. Yedeklemeniz gereken ne varsa bence hemen yedekleyin!

Koç: Bu hafta ikili ilişkilere dikkat! Ayrılıklar, boşanmalar, ilişkilerde engeller söz konusu olabilir. Bu hafta sabretmeye biraz daha ihtiyacınız olabilir. Yeni işlere başlamak için hiç uygun bir dönem değil. Elinizdeki işlere odaklanmak ve elinizdeki işleri bitirmeniz de fayda var.

Boğa: Bu hafta iletişim kazalarına, hukuksal sorun yaratacak konulara karşı tedbirli ve dikkatli olmamız gerek! Yanlış anlamalara, arkamızdan dönen bir takım ani olaylara karşı dikkatli olmamızda yarar var. Özel hayatınızda bir iletişim karmaşası yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda kandırılmaya, kullanılmamaya dikkat edin!

Merkür retrosu başlıyor! Sakın bunları yapmayın - Resim: 1

İkizler: Finansal konularda dikkatli olmalı, yatırımlarınızı dikkatli değerlendirmelisiniz. Ailenizle ilgili konular için fazla mükemmeliyetçi, detaycı, titiz ve eleştirel olabilirsiniz. Bu dönem kendinize dönmek, kendi eksikliklerinize odaklanmak, ihtiyaçlarınızı belirlemek, hatalı olan yönlerinizi tespit etmek ve bunları düzeltmek için de harika bir dönem olacaktır.

Yengeç: Ailevi sorunlar, aile ile ilgili kayıplar, ikamet edilen yerle ilgili sorunlar, yaşamdan beklentilerin düşmesi, depresyon, hedef sapması gibi durumlar oluşabilir. Bu hafta biraz sabır haftası açıkçası! Özellikle ikili ilişkiler ve özel hayatla ilgili kıskançlık durumları oluşabilir. Yeni fırsatlar, anlaşmalar, sözleşmeler gündemde olacaktır.

Aslan: Bu hafta özel hayatınız biraz risk noktasında! Aldatma, aldatılma gibi durumlar söz konusu olabilir. İlişkilerde gereksiz gerginliklere karşı dikkat! Parasal konularda olabildiğince akıllıca kararlar vermeye özen gösterin. Ayakları yere sağlam basmayan, gerçekçi olmayan hedeflerden zinhar uzak durun.

Başak: Özel hayatınızda kimse yok ise bu hafta flörtler, yakınlaşmalar söz konusu olabilecektir. Özellikle arkadaşlarınız sizler için çöpçatanlık yapabilirler. Hayatınızda biri var ise yalnız durum biraz karışık, gereksiz gerginliklerden, tartışmalardan uzak durmanızda yarar var.

Merkür retrosu başlıyor! Sakın bunları yapmayın - Resim: 2

Terazi: İş ve kariyer anlamında ani gelişen durumlar söz konusu olabilir. Hayatınızda özellikle iletişim, bilgi alışverişi ile ilgili bazı sorunlar meydana gelebilir. Bilgi ve fikir hırsızlıklarına karşı dikkatli olmanızda fayda var. Şifre ile ilgili sorunlar oluşabilir. Bilgilerinize sizden gizli bir şekilde sızmak isteyebilirler.

Akrep: İletişim araçlarında sıkıntılar meydana gelebilir. Bu dönem çıkabilecek dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Arkadaşlarınıza borç vermek, arkadaşlarınız arasında para ilişkileri kurmak için hiç uygun bir zaman değildir. Parasal mevzular yüzünden dostlarınızla aranız açılabilir.

Yay: Hayatının odak noktası daha çok iş ve kariyer üzerine kurulu olacaktır. Yapacağınız her türlü işte daha detaycı ve mükemmeliyetçi, analiz yeteneklerinizi kullanarak en iyi ve en mükemmel işi çıkarmaya çalışacaksınız. Yeni işe teklifleri ile bu süreç içerisinde karşılaşabilirsiniz. Devamı…

Oğlak: İlişkiler açısından da gerginlikler, ortaklaşa işlerde, evlilik gibi durumlarda krizler söz konusu olabilir. Eğer hayatınızda özel anlamda biri yok ise biraz cinsellik yönü ağır basan ilişkilere yönelebilirsiniz. Bu hafta ilişkilerinizde baskıcı, takıntılı olmamaya özen gösterin. Devamı…

Kova: Kişilerle ilişkilerde krizler oluşabilir. Eğer akıllıca davranırsanız kriz ortamını kendi yararınıza dönüştürebilirsiniz. Hesap hataları, belirsizlikler, banka işlemlerinde sorunlar, yanlış yatırımlar finansal karmaşa, finansal anlamda, ekonomik anlamda önünüzü görmek zor olabilir. Dikkat! Devamı…

Balık: Bu hafta flörtler, yakınlaşmalar, tanışmalar söz konusu olabilecektir. Hobilerinize yönelebilir, yeni hobiler elde edebilirsiniz. Fakat riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmanızda yarar var. Resmi işlere hemen girişmek veya başlamak yerine şu dönem sadece olası yapabileceğiniz iş ve projeleri konuşarak geçirmeniz gerekmektedir.

Sözcü