Abone Ol

Katilin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Onların kanını içeceğim

Batman Şehirlerarası Otogarı’nda Suat Yüksekbağ’ı defalarca bıçakladıktan sonra elindeki bıçak ve sopayla başında onun ölmesini bekleyen cinayet zanlısının yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Katilin yeni görüntüleri ortaya çıktı: Onların kanını içeceğim

Batman Şehirlerarası Otogarı’nda Suat Yüksekbağ’ı defalarca bıçakladıktan sonra elindeki bıçak ve sopayla başında onun ölmesini bekleyen cinayet zanlısının yeni görüntüleri tartışma yarattı.

Suat Yüksekbağ'ı öldürenlerden biri olan R.K.'nin bir arkadaşıyla yaptığı görüşmenin kaydı ortaya çıktı.

Yüksekbağ'ın göz göre göre hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olaydan önce çekildiği anlaşılan görüntülerde, cinayet zanlılarından R.K., bir arkadaşıyla yaptığı görüntülü görüşmede, "Onların kanını içeceğim" dediği görülüyor.

Zanlı R.K., arkadaşının “Evin tek erkeği sen kaldın, aklını başına al ve bu saçma düşünceleri de bir kenara at” sözlerine karşılık, “Ailesinden, babası, kardeşi, amcası, dayısı… Tuttuğum an onların kanını içeceğim…” ifadelerini kullanıyor.

İşte o görüntüler:

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Öte yandan, bıçak darbesiyle yerde yatan Suat Yüksekbağ'ın katiline, polisin müdahale etmemesi ve gencin başında onun ölümünü bekleyen katili yalnızca uzaktan izlemesi de sosyal medyada tepki toplamıştı.

Görüntülerde, polisin, çevredeki vatandaşları bağırıp uzaklaştırırken, gencin katiline ise, teslim olana kadar seyirci kalması tartışma yaratmıştı.

AÇIĞA ALINDILAR

Öte yandan, Batman Valiliği yaptığı açıklamada, olayda ihmali bulunan 5 polisin görevden uzaklaştırıldığı ifade edildi.

Açıklama, şu ifadelere yer verildi:

"Konuyla ilgili olaya ilk müdahalede bulunan polis memurları hakkında olaya müdahaleleri yönünden aynı gün idari yönden soruşturma başlatılmış olup, kademeli güç kullanmada zaafiyet gösteren ve müdahalede ihmalleri bulunduğu değerlendirilen 5 görevli görevden uzaklaştırılmıştır. Adli tahkikat sonucu olayı gerçekleştiren R.K. ve A.K. isimli şüpheliler tutuklanmıştır."