Abone Ol

Katil ortaya çıkacak mı? Can Kırıkları 4. bölüm fragmanı

Can Kırıkları 4. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. ATV ekranının yeni dizisi Can Kırıkları yeni bölüm için heyecan dorukta. Leyla ve Zeynep köşeye sıkışıyor. Aslı ve Kerem ise katillerin peşinde. İşte Can Kırıkları 4. bölüm fragmanı

Katil ortaya çıkacak mı? Can Kırıkları 4. bölüm fragmanı

ATV'nin yeni dizisi Can Kırıkları yeni bölüm için heyecan dorukta. Pazartesi akşamları yayınlanan dizinin yeni bölümünde heyecan dolu dakikalar izleyenleri bekliyor.

Can Kırıkları bu akşam 20.00'de ATV'de...

CAN KIRIKLARI 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeynep'le Ercüment'in birlikte olduğu video Kerem'in eline geçer. Karısını korumak isteyen Kerem, Cihan Karadağ dosyasının yeni savcısı olurken bir yandan da hesap sormak için Ercüment'in peşine düşer. Pınar cinayetini araştıran Leyla ile Aslan'ın çabaları sonucu Pınar'ın mezarı açılır, ancak herkesi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Cihan uğruna mesleğini yakmayı göze alan Hande, Leyla'nın geçmişine dair çok önemli bir ipucu elde eder. Cihan ise Pınar'ın katili olan karısı Aysel'i ele vermeye kararlıdır. Ancak Ercüment'in ölüm haberiyle tüm taşlar yerinden oynar.

Köşeye sıkışan Leyla ile Zeynep'i kötü günler beklemektedir. Ercüment cinayetini araştıran Aslan ve Kerem ise katillerin yanı başlarında olduğundan şimdilik habersizdir.

CAN KIRIKLARI 4. BÖLÜM FRAGMANI