Abone Ol

Katil, Müge Anlı'nın canlı yayınında kendini ele verdi!

VİDEO- Küçükçekmece ortadan kaybolan Nuray Özdeniz'in arandığı programda Sevda Y.'nin tutarsız ifadeleri kendini ele verdi.

Katil, Müge Anlı'nın canlı yayınında kendini ele verdi!

Katil Müge Anlı’nın sorularıyla böyle terledi!.. VİDEO

Ancak tüm çabalara rağmen kadından haber alınamadı. Televizyon sunucusu Müge Anlı "Evinizin altındaki kömürlüğe ve apartman çevresine bakın" dedi. Bu sözler üzerine kadının akrabası dün gün saat 18.00’da kömürlüğe indi. Kömürlükte bir konfeksiyon dükkanında çalışan Nuray Özdeniz’i kanlar içinde görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, kadının 24 defa sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

Cinayet masası dedektifleri, Nuray Özdeniz’in kadınlar arasında yapılan bir güne katıldığını tespit etti. Bunun üzerine komşularını sorguya almaya başladı. Kapı komşusu Sevda ve Fatih Y. çiftinin ayrı yerlerde ifadesine başvurdu. 1 çocuk annesi Sevda Y., tutarsız ifadeleri üzerine polisin bir numaralı zanlı adayı oldu.


Bir süre sonra Sevda Yılmaz polise "Ben mutfak masrafımdan artırarak 500 TL biriktirdim. Parayı benim adıma saklaması için Nuray Özdeniz’e verdim. Ayakkabı tamir işi yapan kocamın arabası arızalandı. 500 TL’ye ihtiyacı olduğunu ve borç olarak birinden almamı istedi. Daire kapımın önünü silerken Nuray Özdeniz, kapısından çıktı. Bir yere gidiyordu.

Durdurup paramı istedim. Bana üzerinde olmadığımı ve sonra vereceğini söyledi. Ben ‘paramı ne yaptın’ deyince de küfürler edip hakaretler yağdırdı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Mutfaktaki ekmek bıçağını aldım. Sırtından bıçakladım. Kömürlüğe girdi. Sonra da yere yığıldı. O sırada kocam evdeydi ve televizyon seyrediyordu. Onun bu olayla ilgisi var ne de haberi. Bana ‘Bu kadını kim öldürmüş olabilir’ diye sürekli soruyordu" dediği belirtildi.

Polis her ihtimale karşı Sevda Y.’ın kocası Fatih Y.’ı gözaltına aldı. (Milliyet)