Abone Ol

Kask kamerasından IŞİD teröristinin ölüm anı

Bir IŞİD militanı kaskındaki kamerayla Irak'ın Musul şehrindeki çatışmayı dakika dakika kaydetti. Yerde sürünerek kurşunlardan korunmaya çalışan militan, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntülüyor.

Kask kamerasından IŞİD teröristinin ölüm anı

Irak’ın Musul kenti yakınlarında çekilen bir video Peşmerge güçleri ile IŞİD arasındaki çatışmaların içyüzünü gözlerönüne seriyor. IŞİD militanının kaskındaki kamerayla çektiği ve Vice News tarafından ele geçirilen videoda, Peşmerge güçlerinin saldırısı sonucu geri çekilen IŞİD militanlarının yaşadığı korku ve panik görülüyor. IŞİD’lilerin Ebu Hacer isimli bir militanı kendi hayatlarını tehlikeye attığı için azarladığı ve teröristlerin füze için uygun başlık bulamadıkları için büyük panik yaşadığı anlar kamera tarafından dakika dakika kaydediliyor.

‘ŞEHİT OLUP CENNETE GİDECEĞİZ’

Bulundukları aracın vurulması üzerine geri çekilen IŞİD militanları, keskin nişancıPeşmerge’lerin ateş açmasının ardından kaçmaya çalışırken, kaskında kamera bulunan IŞİD’li de kaçarken vuruluyor. Yerde sürünerek kurşunlardan korunmaya çalışan militan, kaskındaki kamerayla kendi ölümünü görüntülüyor.

Vice News’in ele geçirdiği bir başka videoda da, bir IŞİD militanı çatışmaya gitmeden önce şehit olmak ve cennete gitmek için savaştıklarını söylüyor.