Abone Ol

Karısının kiralık katil tuttuğunu kanıtlamak için ölü taklidi yaptı

Medyafaresi.com Dış haberler: Ramo Sosa adlı adam eşinin onu öldürtmek için kiralık katil tutmaya çalıştığını öğrendi. Ramon Sosa eşini suç üstünde basmak için polis ile iş birliği yaptı.

Karısının kiralık katil tuttuğunu kanıtlamak için ölü taklidi yaptı

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış habeler:

Ramon Sosa adlı adam boşanma süresinde olduğu karısının kendisini öldürtmek için seri katil tuttuğunu kanıtlamak için polis ile iş birliği yaptı.

50 yaşındaki boks öğretmeni Ramon Sosa'nın boşanma sürecinde olduğu eşi Maria Sosa'nın eşi Ramon Sosa'yı öldürtmek için kiralık katillere 10.500 lira ödeme teklif ettiği ortaya çıktı.

Karısının kiralık katil tuttuğunu kanıtlamak için ölü taklidi yaptı - Resim: 1

Maria Sosa, Gustavo adlı adama eşi Ramon Sosa'yı öldürtmek için 10.500 lira teklif etti, fakat Maria, Ramon ile Gustavo'nun arkadaş olduğunu bilmiyordu. Gustavo, Ramon'a karısının onu öldürtmek istediğini söyledi.

Ramon Sosa eşinin onu öldürtmeye çalıştığını anlayınca dilinin tutulduğunu ve senelerce en büyük düşmanlı ile aynı yastığa baş koyduğunu düşündüğünü söyledi.

Karısının kiralık katil tuttuğunu kanıtlamak için ölü taklidi yaptı - Resim: 2

İlk öğrendiğinde çok sinirlendiğini ve üzüldüğünü düşünen Ramon daha sonra onu öldürtmeye çalışan karısıyla hala aynı evde yaşadığını hatırladı. Karısını suç üstünde yakalamak için polis ile iş birliği yapan Ramon şu sözleri söyledi:

" Maria'nın beni öldürtmeye çalıştığını öğrendikten sonra onun her hareketini izledim. Her gece düşmanınla aynı yastığa baş koydum ama hiç bir zaman 2 gözümü birden kapamadım. Maria'nın beni her an öldürebileceğini düşündüm."

Gustavo ve Ramon iş birliği yapmaya kadar verdi ve Gustavo'nun kıyafetine Maria ile görüşmeye giderken gizli bir ses kayıt cizahı konuldu. Maria'nın Ramon'u öldürtmeye çalıştığını anlayan polis, Gustav'dan Ramon'un ölü gibi gözüktüğü bir fotoğraf çekmesini istedi.

Karısının kiralık katil tuttuğunu kanıtlamak için ölü taklidi yaptı - Resim: 3

Ramon'un kafasına plastik makyaj ile bir kurşun yarası ve kan yapıldı. Ramon'un ölü gibi gözüktüğü fotoğrafı kendini seri katil gibi tanıtan ama aslında gizli polis olan bir adam Maria'ya gösterdi. Maria fotoğrafı görünce gülmeye başladı ve gerçekten ölüp ölmediğimi, ayağa kalkıp kalamayacağımı sordu.

Maria Sosa suçunu kabul etti ve 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.