Abone Ol

Kardeşi yerine koyduğu İmamoğlu'nun teklifini reddeden CHP'li kim?

Türkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin; Ekrem İmamoğlu'nu her koşulda destekleyen ismin, İmamoğlu'nun İmar işlerinin başında olması için yaptığı teklifi reddettiğini yazdı.

İmamoğlu'nun teklifini reddeden CHP'li kim?

Müşerref Seçkin, ''Duyduklarımın doğru olduğuna neredeyse eminim. Çünkü söz konusu kişiyi ben de tanıyorum. Telefonu çekmeyen bir yerde, bunu biliyorum, zaten konuşsaydım "bunu yazma" derdi. Doğru olmadığından değil, tevazudan'' dedi.

Müşerref Seçkin, bahsi geçen ismin CHP'de Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönem haricinde de dışarda Ekrem İmamoğlu'nu her şartta desteklediğini belirtti.

İşte Müşerref Seçkin'in ''Ekrem İmamoğlu'nun teklifine Hayır diyen CHP'li...'' başlıklı yazısı:

CHP'de Genel Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Ekrem İmamoğlu'nu Beylikdüzü ilçe başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'na o tavsiye etti. Ailesinin her bir ferdine kadar çok yakından tanıdığı Genç İmamoğlu için  "herşeyiyle" kefilim dedi. Kılıçdaroğlu'nun işi zordu. İstanbul politikasında ağırlığı olan Gürsel Tekin, Tekin Bingöl, Erdoğan Toprak gibi kişiler ,bu tanınmamış ismin önemli bir ilçenin başına gelmesine soğuk bakıyorlardı. O dönemi yakından izleyenlere göre kıran kırana bir kulis yaşanmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu sonuçta ikna olmuş. Ekrem İmamoğlu'nun İlçe Başkanlığına onay vermişti.

Gerçi İmamoğlu'na CHP içerisinde kısa sürede yükseleceği yolu açan Genel Başkan Yardımcısı da parti içerisindeki ayak oyunlarına fazla direnememiş hem yönetimden hem de milletvekilliğinden olmuştu daha sonra..Yine de CHP içersinde hatırı sayılır bir ağırlığı halen sürüyor...

Yazının tamamı için tıklayın