Abone Ol

Kardeş Çocukları'nın Seçil'i Leman Davran'dan Kerimcan Durmaz'a yönelik çifte standarta tepki

Kardeş Çocukları dizisinin Seçil'i Özlem Leman Davran, uçak tuvaletindeki mastürbasyon videosunu paylaşarak büyük bir skandala imza atan Kerimcan Durmaz'a, toplumun çifte standartlı bakışını eleştirdi. Leman Davran sosyal medyada bakın neler yazdı?

Güzel oyuncu Kerimcan Durmaz'a yönelik çifte standarta tepkili

İşte Özlem Leman Davran'ın sosyal medya hesabında paylaştığı o yorumları...

Kesinlikle...

SAVUNMUYORUM...

Yaptığının asla ve asla kabul edilir yanı da yok. Çok büyük bir yanlış, hata ve ahlaksızca cezası neyse verilmeli. Ne yaptığını ne olduğunu ne işle uğraştığını bile bilmediğimiz birini aldık ülkemizce yücelttik. Biz yaptık, biz baş tacı ettik...

Halkımız tarafınca sevilen biri oldu mu oldu bunu da kabul edelim. Biz kendimiz prim verdik bunları da unutmayalım kabullenelim.

Yaptığının hiç bir şekilde affedilecek yanı yok ama, Kerimcan kendi cinsel organının videosunu belki sevgilisini, belki birini tahrik etme adına özel mesaj atıcakken o anda yanlışlıkla hikayesine attı, durumu fark eder etmez de sildi.

Bu dikkatsizliği çooookkk büyük cezalara sebep olucak. Kendi etti, kendi kendine buldu.

Kardeş Çocukları'nın Seçil'i Leman Davran'dan Kerimcan Durmaz'a yönelik çifte standarta tepki - Resim: 1

Aslında ben şuna değinmek istiyorum;

Ülkemizde hemen hemen hergün taciz, tecavüz olayları oluyor ve çoğundan haberimiz olmuyor. Bu olayların çoğu gün yüzüne çıkmazken çıkanların da üstü bir şekilde hemen kapatılırken, günlerce konu bile olmuyorken, küçücük kız çocuklarımız, erkek çocuklarımız, kadınlarımız koca koca gav..lar tarafından taciz, tecavüz edilirken, şiddete maruz kalırken, sadece 1 gün bile gündeme düşmezken, bunu yapan ga...lar hiçbir şekilde ceza almadan serbest bırakılırken bu tepki niye?

İlk önce gerçekten geleceğimiz olan çocuklarımıza cinsel saldırıda bulunanlara bu kadar tepki verelim, hiçbir şeyin üstünü kapatmayalım, sessiz kalmayalım, hiçbir şeye gündeme gelmek için prim yapmak için ses çıkarmayalım...

Her kafadan farklı bir ses çıkıyor. Ha, bir fenomen daha var onu da çocuklarımız izliyor. Snapchatte instagramda kızlarla cinsel içerikli pornografik paylaşımları  canlı yayınları kötü örnek olacak paylaşımları var. Bu kişi de dj'lik yapıyor kulüplerde, ona tepki vermezken, neden Kerimcan?

Leman Davran

Kardeş Çocukları'nın Seçil'i Leman Davran'dan Kerimcan Durmaz'a yönelik çifte standarta tepki - Resim: 2