Abone Ol

Kim Kardashian’ın Beyaz Saray fotoğrafları tepki çekti!

Beyaz Saray’a yaptığı ikinci ziyarete ait görülmemiş kareleri Instagram hesabından paylaşan ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian tepki çekti.

Kim Kardashian’ın Beyaz Saray fotoğrafları tepki çekti!

Avukat olma hevesiyle staja başlayan Kim Kardashian, tekrar suç işlememeleri için mahkûmlara iş eğitimi verilmesi gibi alanlarda yapılacak ceza hukuku reformuna destek vermek için Beyaz Saray’a gitti.

Ziyarete ait kareleri takipçileriyle paylaşan Kardashian; kürsüde konuşma yaparken, ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ile birlikte otururken ve Beyaz Saray koridorlarında yürürken görülüyor.

Kim Kardashian’ın Beyaz Saray fotoğrafları tepki çekti! - Resim: 1

Fotoğraflardan birinde ise bir masanın üzerinde poz veren Kardashian, avukatlar Erin Haney ve Jessica Jackson ile birlikte görülüyor. Ancak bu karenin Beyaz Saray’da çekilip çekilmediği net değil.

Kardashian ‘klanı’ ünlü yıldızın karelerine beğeni yağdırırken, bazı takipçileri duruma tepki gösterdi.

Bir kullanıcı, “Neden masanın üzerindesin ki?” diye sorarken, bir diğeri “Hukuk okuyarak ciddiye alınmayı istiyorsan masanın üzerinde yatarak poz vermemelisin” dedi.

Kim Kardashian’ın Beyaz Saray fotoğrafları tepki çekti! - Resim: 2

Bazıları bu pozu ‘Donald Trump’ın sevdiği gibi’ diye eleştirdi, bir kullanıcı da Kardashian’ın ünlü bir avukat olan babası Robert Kardashian’ı hatırlatarak “Eminim babası böyle yapmazdı” ifadelerini kullandı.

Bir hayranı ise ünlü yıldıza serzenişte bulunarak, “Ben bir hayranım ama küçük çocukları ve bebekleri mülteci merkezlerinde tutan insanlarla nasıl bir arada durabilirsin?” diye sordu.